A New York-i divathét legizgalmasabb újragondolása: legyen titokzatos, de tiszta a tekinteted. Ezt mivel érheted el? Emeld ki a mélyítővonaladat hidegbarnával. Próbáld ki, és garantáltan ez lesz az új kedvenc sminked.

Az arctisztítás után egységesítsd bőröd színét kedvenc, folyékony alapozóddal. Púderezd le a T-zónát. Élénkítsd orcáidat barackos árnyalatú arcpirosítóval az arccsont alatt ívesen a halánték irányába, kontúrmentesen. Highlighttal finoman hangsúlyozd a szemzugot, a szemöldökcsontot és az arccsontot.

Forrás: AFP

A szemfestéshez csak egy testszínű és egy hidegbarna szemceruzára, valamint egy hidegbarna szemhéjpúderre lesz szükséged. Kezd a szemfestést a szemhéjadon. Emeld ki a barna szemceruzával a szempillatöved, majd vízszintesen satírozd el szép átmenettel, hogy a szín intenzitása a szempillák tövében legyen. Ezután a harmonizáló barna szemhéjpúdert satírozd rá szép átmenettel. Az alsó pillatövet finoman és vékonyan élénkítsd a ceruzával, majd satírozd el egy picit, és tedd rá a barna szemhéjpúdert. A külső saroknál kösd össze a széleit elvékonyítva.

Forrás: AFP

A kúpecsettel és persze a barna szemhéjpúderrel élénkítsd a mélyítővonaladat. A szemhéj külső szélénél szépen elvékonyítva alakítsd ki a kiemelést. Így a mozgó szemhéj bőrszínű marad, optikailag nagyobbnak fog tűnni a szemed. A testszínű szemceruzával húzd ki a vízvonaladat a tiszta, ártatlan tekintet érdekében. Szempilláidat természetes hatású, fekete szempillaspirállal koronázd meg. Szemöldököd színét élénkítsd a hajtöved színéhez, majd alaposan fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Ajkad érzékiségének fokozására válassz egy természetes vagy nude árnyalatú ajakrúzst.