szépségápolás barna sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i divathét legizgalmasabb újragondolása: legyen titokzatos, de tiszta a tekinteted. Ezt mivel érheted el? Emeld ki a mélyítővonaladat hidegbarnával. Próbáld ki, és garantáltan ez lesz az új kedvenc sminked.

Az arctisztítás után egységesítsd bőröd színét kedvenc, folyékony alapozóddal. Púderezd le a T-zónát. Élénkítsd orcáidat barackos árnyalatú arcpirosítóval az arccsont alatt ívesen a halánték irányába, kontúrmentesen. Highlighttal finoman hangsúlyozd a szemzugot, a szemöldökcsontot és az arccsontot.

Forrás: AFP

A szemfestéshez csak egy testszínű és egy hidegbarna szemceruzára, valamint egy hidegbarna szemhéjpúderre lesz szükséged.

Kezd a szemfestést a szemhéjadon. Emeld ki a barna szemceruzával a szempillatöved, majd vízszintesen satírozd el szép átmenettel, hogy a szín intenzitása a szempillák tövében legyen. Ezután a harmonizáló barna szemhéjpúdert satírozd rá szép átmenettel. Az alsó pillatövet finoman és vékonyan élénkítsd a ceruzával, majd satírozd el egy picit, és tedd rá a barna szemhéjpúdert. A külső saroknál kösd össze a széleit elvékonyítva.

Forrás: AFP

A kúpecsettel és persze a barna szemhéjpúderrel élénkítsd a mélyítővonaladat. A szemhéj külső szélénél szépen elvékonyítva alakítsd ki a kiemelést.

Így a mozgó szemhéj bőrszínű marad, optikailag nagyobbnak fog tűnni a szemed. A testszínű szemceruzával húzd ki a vízvonaladat a tiszta, ártatlan tekintet érdekében. Szempilláidat természetes hatású, fekete szempillaspirállal koronázd meg. Szemöldököd színét élénkítsd a hajtöved színéhez, majd alaposan fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Ajkad érzékiségének fokozására válassz egy természetes vagy nude árnyalatú ajakrúzst.

Sminktitkok – Arcformázás lépésről lépésrehttp://www.life.hu/trend/20160302-arcformazas-lepesrol-lepesre.htmlKíváncsi vagy rá, hogy milyen az arcformádnak megfelelő smink? Várady Polett sminkmester most megmutatja, hogyan kell tökéletesen árnyékolni, hogy előtérbe kerülhessenek arcod legszebb vonásai. Trend--Fenséges külsők és sminkkatasztrófák - Makeup jelentés az Oscar-gáláról!http://www.life.hu/trend/20160229-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-oscar-gala-voros-szonyegn.htmlAz idei Oscar-gálán kissé elsápadt a vörös szőnyeg a szebbnél szebb ruhaköltemények láttán, és nem mindenkinek sikerült egyensúlyt teremtenie a ruha és a smink összhatásában. TrendAFPA szemöldökformázás titkaihttp://www.life.hu/trend/20160223-a-szemoldokformazas-titkai.htmlA szépen szedett, gondozott szemöldök smink nélkül is meghatározó éke az arcnak. Egy kis hangsúlyozással pedig megkoronázza a szemfestésedet. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit! Trend--Vegyszermentes és természetes - Ezek a legjobb natúrkozmetikumok!http://www.life.hu/trend/20160223-termeszetes-alapanyagokra-epulo-szepsegapolasi-markak.htmlVegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes - bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk, hogy vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető biztonságos ápolást nyújtsuk! Trend--5 dolog, amit a korrektorról tudnod kellhttp://www.life.hu/trend/20160223-5-dolog-amit-a-korrektorrol-tudnod-kell.htmlHa álcázásról van szó, alapvető sminkeszköz. Azt talán már kevesebben tudják, hogy nemcsak az álcázáshoz kiváló, hanem a kiemelésekhez, a frissebb tekintet kialakításához, a karikák eltüntetéséhez, a teltebb, nagyobb, érzékibb ajkak festéséhez. Trend--Így készítsd el a születésnapos Drew Barrymore sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160220-igy-keszitsd-el-a-szuletesnapos-drew-barrymore-sminkjet.htmlDrew Barrymore egy igazi kaméleon. Imádjuk kislányos báját, szertelen romantikáját, de akcióhősnőként is bizonyított már. Természetes szépsége pedig az igazi ráadás. A bájos színésznő általában a natúr sminkre szavaz, de ha oda kell tennie magát, akkor nem elégszik meg egy hétköznapi makeuppal. Hogy mi Drew titkos fegyvere? Így készítsd el tökéletes sminkjét! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.