Csomor Csilla teljesen megváltozott

fogyás siker Barátok közt Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekünk is feltűnt, hogy a Barátok közt sztárja az elmúlt hónapokban mennyire átformálta testét, egyre vékonyabb, a nemrégiben megrendezett Story-gálán pedig csak úgy tündökölt. Kiderült, a változás nem csak a színésznő külsejét érinti. 

"Éreztem, hogy valami nem stimmel az életemben, ezért döntöttem úgy, hogy cselekednem kell. Szemléletmódot váltottam, próbálom a pozitív és jó dolgokat meglátni az életben, és persze a testemet sem hanyagoltam el. Jógázni kezdtem, amitől az önbizalmam is hamar a helyére billent, azóta pedig a jó lehetőségek és a szerencse is rám talált" - Csilla a Blikknek, és hozzátette, tele van tervekkel. "Nagy dobásra készülök, amiről babonából még nem mondhatok többet" - nyilatkozta.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv, Fotó: Aigner Iván

Ezen a helyen végezhet Freddie az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-ezen-a-helyen-vegezhet-freddie-az-eurovizios-dalfesztivalon-a-spoon-szerint.htmlA Life.hu riportere a tavalyi fellépőcsapattal, a Spoonnal beszélgetett. A srácok állítják, nem is tudtak kinek szurkolni, annyi jó volt...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKállay-Saunders elismerte, hogy nem A Dal hibázotthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-kallay-saunders-andras-is-elismerte-hogy-nem-tortent-technikai-hiba-a-dal-2016-dontojeben.htmlKétszer adhatták elő számukat Kállay-Saundersék A Dal 2016 döntőjében, mivel nem olyan volt a hangzása, amilyennek lennie kellett volna. Az ügy tisztázásáért tárgyalóasztalhoz ültek az érintettek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegvan Angelina Jolie magyar hasonmása: Nyári Dia az - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160302-nyari-diana-nagyon-hasonlit-angelina-jolie-ra.htmlNyári Diána, a Barátok közt sztárja és Angelina Jolie között megdöbbentő a hasonlóság, erről tanúskodik egy fotó is, amit Dia nemrég tett közzé a Facebookon. Szerintetek? TV + Sztárok--Ő a legdögösebb titkos ügynök: 48 éves lett Daniel Craig!http://www.life.hu/sztarok/20160302-daniel-craig-negyvennyolc-eves-james-bond-legszexibb-megformaloja-szinesz.htmlA színész olyan, mint a jó bor: az idő múlásával egyre jobb lesz. Mióta ő játssza James Bond legendás karakterét több millió nővel bővült a rajongói száma, és ez nem véletlen. TV + Sztárok--Csonka András megható szavakkal búcsúzott Psota Iréntőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-csonka-andras-meghato-szivszorito-szavakkal-bucsuzott-a-86-eves-koraban-elhunyt-psota-irentol.htmlA nemzet színésze hosszan tartó betegség után hunyt el február 25-én. Kollégái szívszorító sorokkal búcsúztak a színésznőtől, és most Csonka András is elmondta az üzenetét. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko: "Szívből szeretném, ha lecsengene már ez az egész"http://www.life.hu/sztarok/20160302-vujity-tvrtko-facebook-oldalan-tette-kozze-gondolatait-a-kirugasaval-kapcsolatban.htmlA riporter megszólalt a kirúgásával kapcsolatban. Hivatalos Facebook-oldalán tette közzé álláspontját, amiből kiderül, nem áll szándékában ostorozni a TV2-t, vagy haknizni a vele történtekkel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.