Ilyen előnytelen képet még nem láttunk Cristiano Ronaldóról

fotó parfüm Cristiano Ronaldo focista Real Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Real Madrid játékosáról rég készült ilyen fura fotó. A kép alapján az utóbbi időben jó pár kiló felszaladt a jóképű sportolóra. 

Ronaldo pár nappal ezelőtt mutatta be új parfümjét a nagyközönségnek. Ezen a sajtótájékoztatón készült ez az igen előnytelen fotó a focistáról, amikor éppen beszédet tartott. Már a ruhaválasztás sem sikerült jól: ebben a sötét garbóban úgy néz ki, mint egy jóllakott kisiskolás.

Forrás: NORTHFOTO/Jack Abuin/Jack Abuin

Idén lett 31 éves a világ legszexibb focistája!

Cristiano Ronaldo, aki nemrég lett szingli, ma ünnepli 31. születésnapját, de négyéves kapcsolatának lezárulta után sem valószínű, hogy a világklasszis - aki habzsolja a nőket - egyedül ünnepel majd.
Tóth Gabi extradögös frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20160304-torh-gabi-megmutatta-instagramon-legujabb-dogos-frizurajat.htmlA vadságáról ismert énekesnő ezúttal egy visszafogottabb stílust választott, de nem kevésbé szexit! TrendOrigoÓnodi Eszter: "A formális dolgok nem passzolnak hozzám"http://www.life.hu/trend/20160303-onodi-eszter-szineszno-kulonleges-ruhaban-tundokol-majd-egy-dijatado-galan.htmlA színésznő szereti, ha azokban a szettekben, amiket egy-egy impozáns eseményen visel, van egy kis extra, ami megkülönbözteti a többiektől. Trend--Vintage glamour és goth romantika – Így keverd a stílusokat!http://www.life.hu/trend/20160302-igy-kombinald-a-kulonbozo-divatstilusokat-hogy-izleses-legyen.htmlSokkal többet kihozhatsz a ruhatáradból, ha ötvözöd a különböző stílusokat, és olyan ruhadarabokat veszel fel együtt, amelyek kombinációjára elsőre nem is gondoltál. Nézzük, mit mivel érdemes párosítani! Trend--Lady Gaga talán még sosem volt ilyen gyönyörű - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160301-lady-gaga-az-oscar-utan-gyonyoru-ruhaban-fotoztak-az-enekesnot.htmlAz énekesnőről az Oscar utáni partik hagyománnyá vált fotózásán készített egy mesés felvételt Mark Seliger. Gaga talán még sosem volt ennyire elegáns. TrendOrigoWow! Dukai Regina ledobta a melltartóját - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160229-dukai-regina-ledobta-a-melltartojat.htmlA modell fellépése előtt lepte meg egy szelfivel a rajongóit, és egy mélyen dekoltált felsővel borzolta a kedélyeket. Trend--Vajna Timi melleit csak egy vékony csipkeréteg takarta az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160229-vajna-timi-andy-vajna-felesege-menyasszonyi-ruhaban-tundokolt-az-oscar-gala-utan.htmlAndy Vajna felesége az Oscar-gála afterpartyjára vette fel a gyönyörű ruhakölteményt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.