valóvilág szexi DJ Seherezádé dögös dekoltázs villantás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke lemezlovas fogta magát és Budapestet egy mélyen kivágott felsővel köszöntötte.

Sehi nemrég, még New Yorkban kalandozott, ám nemrég hazaérkezett és meglepte rajongóit egy brutál dekoltázzsal megspékelt szelfivel. A valóvilág egykori sztárjának nagyon jól áll a mellbedobás, de reméljük ebben a hűvös tavaszi időben, nem így libbent ki az utcára.

Forrás: Facebook/Dj Seherezádé
Egy brit kisvárosból a világhírig: így került a Sports Illustarted címlapjára Nicola Griffinhttp://www.life.hu/trend/20160307-nicola-griffin-a-sports-illustrated-56-eves-modellje-igy-kerult-a-magazin-cimlapjara.htmlAz 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott. TrendOrigoNyári Dia: "Szeretnék a popsimon és a combomon formálni"http://www.life.hu/trend/20160305-nyari-diana-egesz-felsotestet-tetovalasok-diszitik.htmlA Barátok közt Hannájának felsőtestét tetoválások díszítik. De nemcsak ez a meglepő, hanem, hogy az egykor nádszálkarcsú színésznőre úgy tűnik, felszaladtak az izmok. Az már biztos, hogy itt valami készül! TrendOrigoMegszaladt a botox? Plasztikrémként lépett színpadra Olivia Newton-Johnhttp://www.life.hu/trend/20160305-olivia-newton-john-enekesno-a-plasztikai-mutetek-miatt-felismerhetetlen-lett.htmlA 67 éves színésznő fénylő, extrasima arccal adott koncertet Sao Paolóban. Trend--Rihanna melltartó nélkül reklámozza csizmájáthttp://www.life.hu/trend/20160304-rihanna-megmutatta-az-elso-altala-tervezett-csizmat-melltarto-nelkul.htmlAz énekesnő most cipőtervezéssel foglalatoskodik. Első kreációját egy súlyosan pikáns képpel mutatta be követőinek az Instagramon. Trend--A hidegbarna az új fekete – A hónap sminktrükkje!http://www.life.hu/trend/20160303-a-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlA New York-i divathét legizgalmasabb újragondolása: legyen titokzatos, de tiszta a tekinteted. Ezt mivel érheted el? Emeld ki a mélyítővonaladat hidegbarnával. Próbáld ki, és garantáltan ez lesz az új kedvenc sminked. Trend--Ezek az ikerbabák az internet sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20160304-rengetegen-kovetik-az-edes-ikerbabak-anyukajanak-instagramjat.htmlLeila és Lauran még csak félévesek, de anyukájuknak köszönhetően már most irtó cuki rucikban pózolnak az Instagramon. Ráadásul két hét alatt már 110.000 követőjük lett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.