Terhes a dadus, aki miatt Gwen Stefani és Gavin Rossdale elváltak

Forrás: AFP/Angela Weiss -
válás dadus szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 év házasság, és 3 gyerek után Gavin Rossdale házon belül, a dadussal csalta meg Gwen Stefanit, ezek után pedig nem meglepő, hogy elváltak. A dadusról nemrég kiderült, hogy terhes, de vajon ki az apa?

Amikor Gwen Stefani tavaly beadta a válópert, egész Hollywood azon törte a fejét, hogy vajon mi miatt ért véget házassága. Ezután kiderült, hogy a dadus az oka mindennek, Gavin ugyanis vele csalta meg az énekesnőt.

Nos, azóta rengeteg változás történt. A dadus barnára festette az eddig a nagyon is Gwenére hajazó frizuráját, és az is kiderült, hogy gyeremeket vár, mégpedig egy kisfiút -számolt be a Daily Mail.

Gwen Stefani és Gavin Rossdale Forrás: AFP/Angela Weiss

Ám Mindy nem fedi fel az apa személyazonosságát, csak annyi biztos, hogy a botrány óta Spencer Gutcheonnal, egy kaliforniai snowboard-oktatóval randevúzgat, és a múlt héten együtt is vásárolgattak. Spencer ezután bevallotta, hogy együtt van Mindyvel, de enyhén szólva gyanús, hogy továbbra is titok övezi a születendő kicsi apjának kilétét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.