arckezelés bőr plasztika2016 szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ráncok, a karikás szemek, a fáradt, fakó bőr már a múlté! A technika fejlődésének köszönhetően számos olyan arckezelésen vehetsz részt, ami komolyabb beavatkozás nélkül szemmel látható bőrképjavulást eredményez. Nézzük az öt legkedveltebb kezelést!

Registril Lifting

Bőrsimító és feszesítő kezelés 35 éven felülieknek. A Regisrtyl az egyik leghatékonyabb anti-aging szérum. Ha plasztikai beavatkozás nélkül szeretnél látványos eredményt, akkor ez a kezelés neked szól. Liposzómákba kapszulázott peptidekkel, botoxhoz hasonló növényi anyagokkal és hialuronsavval dolgoznak a kezelés alatt. Ezek látványosan üdévé, kipihentté, bársonyossá és élettel telivé teszik a bőrt, és csökkentik a mimikai ráncok mélységét. 80 percnyi igazi wellnessélmény.

Forrás: Thinkstock

Oxigénes arckezelés

A kezelés folyamán a bőrtípusnak megfelelő vitaminokat és szérumokat visznek fel a bőrre, amelyet aztán magas nyomással juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr természetes védelmi vonalát egy 99%-os tiszta oxigént termelő generátor segítségével lépik át, amely 2,5 bar nyomással működik. Ezzel a módszerrel sokkal látványosabb változás érhető el, mint ha csak egyszerűen felkennénk magunkra a különböző krémeket. A sejtmegújító és frissítő hatás miatt a fáradt és fakó bőr már egy kezelés után látványosan megfiatalodik, frissé, üdévé válik. A bőrbe juttatott hatóanyagok halványítják a bőrhibákat, és feltöltik a ráncokat. A bőr visszanyeri eredeti hamvasságát. Egy kezelés nagyjából 90 perces.

Mikrodermabrázió

A bőr legfelső rétege a legfontosabb védelmi rétegünk: védelmet nyújt a szennyeződések és a káros fénysugarak ellen, és biztosítja az állandó testhőmérsékletet. Annyira hatékonyan működik ez a rendszer, hogy tulajdonképpen azokat az anyagokat sem engedi mélyen magába szívni, amelyekre nagy szüksége lenne. A vitaminokat, hidratáló és tápláló készítményeket csak úgy lehet hatékonyan használni, ha a bőr hámlási folyamatára időközönként rásegítünk a mikrodermabráziós folyamattal. Ez ugyanis eltávolítja az elhajt hámsejteket, és felgyorsítja az új bőrsejtek kialakulását. A sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökken a ráncok, a striák és a hegek mélysége. A kezelési idő 10-30 perc, attól függően, mely testrészekre terjed ki (arc, nyak, dekoltázs).

Forrás: Thinkstock

HIFU

A módszer neve a High-Intensity Focused Ultrasound (Nagy Intenzitású Fókuszált Ultrahang) rövidítése. Korábban az orvoslásban használták ezt a technológiát, néhány éve azonban továbbfejlesztették, amelynek köszönhetően a mikrofókuszált ultrahang új dimenziót nyitott a kozmetikai iparban: az arcfiatalítás terén. Az ultrahang-energia 65-85 Celsius-fokos hőmérsékletet generál, amely hatására a sejtek "összeugranak" azonnali liftinghatást biztosítva. Mivel a kollagénállomány újjáépülése a végső cél, így azonnali hatást nem kell várni ettől a kezeléstől, de hosszú távon sokkal fiatalosabb bőrképet eredményez. A kezelés az eddigiekkel ellentétben fájdalmas.

Hialuronsavas arclifting

Kisebb-nagyobb ráncok, de a szem alatti karikák eltüntetésére is megoldást nyújt a hialuronsavas arcfeltöltés. A hialuronsav szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, ez felelős a szövetek rugalmasságáért, vízfelvevő- és folyadékmegőrző képességéért. Negyvenéves kortól a felére csökken a szervezetünkben ennek az anyagnak a termelődése, 60 éves korunkra pedig az eredeti mennyiség 10%-a termelődik. A beavatkozás néhány tűszúrást jelent, amivel ezt az anyagot a bőr alá juttatják. Ott kifejtve a hatását kisimulttá, élettel telivé teszi a bőrt.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.