Egy plus-size reklámkampány miatt őrjöngenek az internetezők

kampány plus size reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg különös marketinghúzással találkozhattunk már, de most egy webshop olyan megdöbbentő módon reklámozta a teltebb lányoknak készült rövidnadrágját, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

Egy webshop olyan ötlettel rukkolt elő, amivel tényleg nem kellett volna! Egy műbőr hatású sortot reklámoztak, ám egy vékony nővel, aki csak a nadrág egyik szárába bújt bele. Nem tudjuk, mi volt a cél, de az biztos, hogy ezzel a poénnal pont az ellenkezőjét érték el annak, amit szerettek volna.

Ezt nem kellett volna! Forrás: Twitter / Milucraft

Ez azért is érthetetlen, mert pozitív változáson ment át a plus-size lányok megítélése a divatvilágban. Egyes márkák például ducibb lányokkal reklámozzák termékeiket, legutóbb például Ashley Graham mutatta meg teltebb idomait egy fehérneműkampányban. De plus-size modellt választott szépségtermékei arcául a Christian Louboutin divatház is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.