A húsvéti ünnepi asztal elengedhetetlen díszei

Forrás: pressloft.com -
asztal otthon hímestojás ünnep húsvét dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyen ünnepélyes, meghitt, dekoratív, de azért ne is kelljen túl sokat babrálni vele – nagyjából ezeket a szempontokat vettük figyelembe listánk összeállításánál. Lássuk, a sonka mellett mi minden kerüljön húsvétkor az asztalra. 

Ünnepi textilek

Forrás: pressloft.com

Különböző ünnepi textíliák használatával, mint például egy kedves húsvéti szalvétaszettel, szinte észrevétlenül is becsalogathatod otthonodba a húsvéti hangulatot. A tipikus nyuszis, tojásos minták mellett válassz tavaszi hangulatú színeket, mint a mesés rózsaszín, a vidám narancs vagy citromsárga, esetleg a fűzöld.

Kedves figurák

Forrás: pressloft.com

Elő a nyuszi formájú sószórókkal, tálacskákkal vagy akár mécsestartókkal. A gyerekek imádni fogják ezeket a mókás, játékos kiegészítőket, és az ünnepi asztalt is vidámság lengi majd körül.

Virágok, ágacskák

Forrás: pressloft.com

A gyönyörű tavaszi virágok elengedhetetlen kellékei a húsvéti dekorációnak. A tulipán, jácint, nárcisz, gyöngyvirág, nefelejcs mind-mind tökéletes választás lehet, de a hagyományos barka, aranyeső és a virágzó-rügyező fák-bokrok ágai, vesszői is nagyon hangulatosan mutatnak.

Forrás: pressloft.com

Hímes tojások

Forrás: pressloft.com

Reméljük ezt mondani sem kell. A húsvéti asztal elengedhetetlen kellékei a színes húsvéti tojások. Ha van egy kis időd, állj neki te magad a tojásfestésnek.

Funkció nélküli cukiságok

Forrás: pressloft.com

Az állat formájú konyhai eszközök mellett bátran díszítsd az asztalt cuki apróságokkal. Túlzásokba azért ne ess, maradjon hely a sonkának is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.