A két gyermeknek életet adó Lindsey Kay Self felvállalja, hogy nem sikerült bombázóvá gyúrnia magát 9 héttel a szülése után, ami miatt azt hitték, hogy még terhes.

Sok anyukának ismerős lehet a helyzet, amikor röviddel a szülés után még terhesnek nézik őket. A kétgyermekes anyuka, Lindsey Kay Self is átesett egy ilyen kínos pillanaton, de nála jobban talán senki sem tudta volna ezt kezelni. 

Forrás: Facebook/Lindsey Kay Self

Ahelyett, hogy felháborodott, vagy megsértődött volna, viccesen válaszolt a feltevésre, majd közösségi oldalán osztotta meg, hogy miért is tartja csodálatosnak a saját testét. Sorait minden anyuka megszívlelheti, hiszen mindenkire igaz, aki kihordott, majd életet adott egy, vagy több gyermeknek is! 

Forrás: Facebook/Lindsey Kay Self

A héten egy úriember megkérdezte tőlem, hogy mikorra várom a babát. Nevettem, és azt feleltem, ha azt kérdezi, hogy várhatóan mikor fog a 9 hetes kisbabám 45 percnél tovább aludni, akkor a válaszom az, hogy remélhetőleg nemsokára” - kezdte az anyuka a bejegyzést, majd leírta, hogy a férfi rögtön elszégyellte magát, pedig senkinek nincs miért szégyenkeznie. Lindsey Kay Self szerint a teste csodálatos, hiszen két gyermeknek adott életet. Most pedig testével védelmezi őket minden bajtól.

Ezek a karok emelték ki a fiamat a vízből, és tartották az első lélegzetvételénél, és ezek a karok fogják őt megölelni, ha szívfájdalom érné” -írta az anya, aki hozzátette, hogy természetesen sokat változott a teste, de nincs miért szégyenkeznie.

A testem nem szégyellnivaló, hanem csodálatos. Aligha hasonlít ugyan arra, amilyen volt egykoron, hiszen nagyobb lett, csíkok és hegek is bőven vannak rajta, de ez a bizonyíték. A szívem pedig jobban szeret, mint ahogy azt valaha el tudtam volna képzelni” - folytatta a fiatal anyuka, aki elárulta, hogy többnyire a gondolatai is a gyermekei körül forognak. Hozzátette, hogy neki ez is áldott állapot, majd az összes anyához szólt. 

Forrás: Facebook/Lindsey Kay Self

“Ha hasad van, mert az az ajándék ért, hogy kihordj egy gyereket, légy büszke, és ne szégyenkezz, mert ez olyan ajándék, mely sokaknak nem adatik meg” - zárta le gondolatait az anyuka.