spórolás fashion week Katalin hercegné ruha kabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A britek kedvenc stílusikonja hű maradt a "spórolós hercegné" címéhez: ugyanabban a kabátban jelent meg nemrég, amelyben már láthatta a nagyközönség.

A divatimádók és kritikusok számára nem újdonság, hogy a "spórolós hercegnőnek" becézett Katalin ismét egy régebbi, már viselt ruhadarabja mellett tette le voksát egy nyilvános eseményen.

Forrás: Instagram/KensingtonRoyal

A kétgyerekes hercegné, aki egy gyermekjóléti alapítvány által szervezett vásár megnyitóját vett részt, ugyanazt a Missoni kabátot viselte, amelyben eddig háromszor láthattuk már, legutóbb 2014-ben egy barátja esküvőjén.

3 fontos dolog, amit Katalin hercegnőtől tanultunk

Katalin hercegnő divatbakikat rendszeresen elkövető, átlagos nőből néhány hónap alatt igazi stílusikonná változott, akit nők tízezrei figyelnek és követnek. Nem vagyunk az elvakult másolás hívei, van viszont néhány dolog, amit érdemes ellesni az angolok kedvencétől, akit máris Diana hercegnő utódjaként emlegetnek. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Felismerhetetlen lett Cameron Diazhttp://www.life.hu/trend/20160316-cameron-diaz-szineszno-arca-felismerhetetlen-legujabb-magazinos-cimlapfotojan.htmlMegszaladt a Photoshop, vagy egy látványos plasztikai műtétnek köszönheti jóval fiatalabb és másabb arcát a színésznő? TrendOrigoZach Miko lesz a férfi Ashley Graham - Íme, a világ első férfi plus size modellje!http://www.life.hu/trend/20160317-zach-miko-a-vilag-elso-ferfi-plus-size-modellje.htmlIlyen még nem volt: a világ egyik legnevesebb modellügynöksége elindította plus size férfi modell-kategóriáját, amelynek első szerződöttje a 198 centiméter magas, 124 kilós Zach Miko lett. TrendOrigoVeszélyes kihívás hódít: legyen a derekad vékonyabb, mint egy A4-es lap!http://www.life.hu/trend/20160316-legyen-a-derekad-vekonyabb-mint-egy-a4-es-papirlap-allitva-kihivas-az-interneten.htmlÚjabb bizarr őrület ütötte fel a fejét a fiatalok között, akik egy A4-es méretű papírlappal a testük előtt bizonyítják be, hogy elég vékonyak. TrendOrigoEgy brit kisvárosból a világhírig: így került a Sports Illustarted címlapjára Nicola Griffinhttp://www.life.hu/trend/20160307-nicola-griffin-a-sports-illustrated-56-eves-modellje-igy-kerult-a-magazin-cimlapjara.htmlAz 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott. TrendOrigoÍgy nézett ki Jennifer Aniston a plasztikai műtétje előtthttp://www.life.hu/trend/20160308-jennifer-aniston-szineszno-plasztikai-mutetje-elott-keszult-fenykepe.htmlA Jóbarátok sztárja az orra miatt feküdt sebészkés alá még valamikor a karrierje kezdetén. Trend--Megszaladt a botox? Plasztikrémként lépett színpadra Olivia Newton-Johnhttp://www.life.hu/trend/20160305-olivia-newton-john-enekesno-a-plasztikai-mutetek-miatt-felismerhetetlen-lett.htmlA 67 éves színésznő fénylő, extrasima arccal adott koncertet Sao Paolóban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.