Feketén fehéren – Ruhamustra a Los Angeles Fashion Awardsról

fashion week Los Angeles Fehér fekete Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divat nagyágyúit díjazták a Los Angeles Fashion Awardson. Ahogy minden fontos divateseményen, itt is igazi sztárdömping volt. Nézzük, kik és miben vonultak fel a vörös szőnyegen. 

Érdekes ruhaválasztások voltak a Los Angeles-i divatünnepen, ahol három kategóriában el is férnek a legjobbak: feketék, fehérek és Lady Gaga.

Feketék

Az egyik kedvenc fekete kreációnkat Ashley Madekwe brit színésznő viselte. Éljen az aszimmetria!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Rosie Huntington-Whiteley a tőle megszokott elegáns és mégis laza stílust hozta. Az Alexandre Vauthier ruhához egy Victoria Beckham clutchot választott.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Alessandra Ambrosio Anthony Vaccarello ruhájában villantotta meg tökéletes combjait.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Bella Hadid az év modellje díját egy Moschino by Jeremy Scott darabban vette át.

Forrás: NORTHFOTO/Lisa O'Connor/Lisa O'connor

A szintén modell Jordan Duffy Alessandra Ambrosióhoz hasonlóan a lábvillantásra szavazott.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Kate Hudson üde színfoltot képviselt a feketék és a fehérek között. A felsőt és az izgalmas szabású nadrágot August Getty Atelier tervezte.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Fehérek

Jennifer Lopezt sokkal jobban szeretjük, amikor nem villant. Ermanno Scervino ruhájában igazi díva volt.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Kedvenc modellünk, Gigi Hadid egy Yanina Couture darabot választott, ami alatt egy La Perla body takarta a testét.

Forrás: NORTHFOTO/Lisa O'Connor/Lisa O'connor

A színésznő és modell, Olivia Culpo színes övvel dobta fel aszimmetrikus ruháját. Jó választás volt!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Rachel Zoe természetesen saját tervezésű ruhájában jelent meg.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Karrueche Tran színésznő igencsak sokat mutató, tengerpartra viszont kiváló szerelésben lépett a vörös szőnyegre.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown


Lady Gaga

Az egy és utolérhetetlen Lady Gaga Saint Laurent ruhában gálázott. Az énekesnő ráadásul a legjobb szerkesztőnek járó díjat is átvehette, egy hónapig ugyanis ő volt a V magazine vendégszerkesztője. Az énekesnő díjat is adott át, mégpedig a legjobb tervezőét. A kategória győztese a jó barátja, Brandon Maxwell lett, aki stylistból lett divattervező.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Díjazottak a Los Angeles Fashion Awardson

Az év tervezője
Brandon Maxwell
Az év női stylistja
Rob Zangardi és Mariel Haenn
Az év szerkesztője
Lady Gaga – V magazine
Az év modellje
Bella Hadid
Az év divatinnovátora
Eva Chow
Az év ékszertervezője
Jennifer Meyer
Az év magazinja
Carine Roitfeld's CR Fashion Book
Az év divatikonja
Karl Lagerfeld
Manolo Blahniktól a Rachel-frizuráig – 5 divattrend, amit sztárok indítottak el http://www.life.hu/trend/20160317-5-divattrend-amit-sztarok-inditottak-el.htmlMiért olyan híres a Manolo Blahnik cipő? Kik hozták divatba a hobó stílust? Miért szexi a piros haj? Mindegyikért egy-egy sztár a felelős. Trend--Szépülj tojással – Ezek a legjobb arc- és hajpakolások!http://www.life.hu/trend/20160319-szepulj-tojassal-arcpakolasban-es-hajpakolasban-is-hatekony.htmlSok olyan termék, amit elsősorban élelmiszernek tartunk otthon, a szépségápolásban is hasznos lehet. A méz, a joghurt, a citrom, a zab, a só és a tojás is olyan alapanyag, ami nemcsak elfogyasztva nagyon egészséges, de például arc- vagy hajpakolásként is rendkívül hatásos. Trend--Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorábólhttp://www.life.hu/trend/20160317-sminktrukkok-hollywood-aranykorabol.htmlGreta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségük titkait annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést! Trend--Hangolódj a tavaszra! Pöttyös manikűr húsvétrahttp://www.life.hu/trend/20160316-pottyos-tavaszi-manikur.htmlLassacskán beköszönt az igazi tavasz, bár az időjárás még nem mindig a derűs oldalát mutatja. Ilyenkor a téli holmik és a pasztell-láz között ingázunk, amihez jól passzol ez a manikűr is, ami sötét alapra készült, de egy kis fehérrel és rózsaszínnel feldobva megidézzük vele a közeledő tavaszt és az ünnepet. Trend--A hollywoodi csillogás mindent visz – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160318-heti-stilusmustra-szerepel-benne-miranda-kerr-naomi-watts-es-heidi-klum.htmlNeccruha, dekoltázs, tavaszváró outfitek és tökéletes street style szettek – mutatjuk a hét legjobb ruháit! TrendAFPA legjobb divattervezőket és a social media sztárjait is díjazták a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160318-a-legjobb-divattervezoket-es-a-social-media-sztarjait-is-dijaztak-a-glamour-galan.htmlA Glamour-díjakat évről évre a közönség szavazza meg, így nem véletlen, hogy minden díjazott a követőinek mondott köszönetet. Az 55 ezer szavazó a hazai kulturális élet személyiségei mellett divattervezőkre és a social media sztárjaira is leadhatta a voksát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.