Jessica Biel szerint azért tűnik terhesnek, mert nem edz eleget

has terhesség Justin Timberlake Hetedik mennyország hízás jóga Jessica Biel edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis pocak ide vagy oda, a Hetedik mennyország színésznőjének humora még mindig a helyén van.

Jessica Biel a minap Ellen DeGeneres showműsorának vendége volt, ahol többek között szó esett a mostanában egyre többet hallott híresztelésről is, amelyek szerint a színésznő második gyermekét várja.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Justin Timberlake felesége, akinek tavaly született meg kisfia, Silas, megragadta az alkalmat, és végre ő maga öntött tiszta vizet a pohárba: babát vár vagy sem?

Nem is tudom, mit mondjak erre. Azt hittem, jól haladok a jógával, hogy eleget járok a konditerembe, de nem, úgy néz ki, mégiscsak nagy a hasam

Elképesztő formában van Jessica Alba! Így néz ki bikiniben a 34 éves színésznőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160323-jessica-alba-szineszno-elkepesztoen-nez-ki-bikiniben.htmlA Sin City és A Fantasztikus négyes sztárját Hawaii partjainál kapták lencsevégre. Ez Zsír!--5 egészségesnek tűnő nasi, amit jobb, ha elkerülszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160324-ez-az-5-egeszsegesnek-tuno-nasi-amit-ne-fogyassz-dieta-mellett.htmlManapság folyamatosan próbálunk odafigyelni az egészséges táplálkozásra, de vigyázat! Sok egészségesnek hitt ételről nem is gondolnánk, hogy milyen buktatókat rejt. Összeszedtünk 5 nasit, amikről nem is sejtettük, hogy csak gyarapítják a súlyunkat. Ez Zsír!--Nagyon lefogyott Király Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160322-kiraly-linda-enekesno-nagyon-lefogyott.htmlAz elmúlt időszak alatt rengeteget karcsúsodott az énekesnő, aki nemrég Facebook-oldaláról köszönt be rajongóinak öccse esküvőjéről. Ez Zsír!--Hűha! Mariah Carey elképesztően karcsú letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160321-mariah-carey-megmutatta-fogyasanak-eredmenyet.htmlAz énekesnő hosszú ideje küzd a kilókkal, most úgy tűnik, nyerésre áll. Mariah testhez simuló nadrágban mutatta meg idomait. Ez Zsír!--Hosszú Katinka álomszép környezetben jógázotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160321-hosszu-katinka-iron-lady-uszono-alomszep-kornyezetben-jogazott.htmlAz világbajnok úszónő, a kemény edzések mellett, időnként egy kis jógával pihen meg. Ez Zsír!--Palvin Barbi egyszerűen vadító bikiniben! Íme, a bizonyítékhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160321-palvin-barbi-furdoruhas-kepet-posztolt-instagram-oldalara.htmlLegutóbb a Sports Illustrated magazinban láthattuk Barbit fürdőruhában. Akkor sokan beszóltak a modellnek, és lekövérezték, pedig a magyar szépség alakja úgy jó, ahogy van. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.