Udvaros Dorottya: “Nem tudtam megbocsátani az anyámnak”

Forrás: MTI/Kallos Bea -
hivatás anya Dévay Camilla Udvaros Dorottya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek nem volt könnyű gyermekkora, ugyanis rá kellett jönnie, hogy az édesanyjának sokkal fontosabb a hivatása, mint ő. 

Udvaros Dorottyának nehéz gyerekkora volt, hiszen édesanyjának, Dévay Camillának mindig a hivatása volt az első, amiért ma is képtelen megbocsátani - írja Veiszer Alinda interjúja nyomán a Hot.

Forrás: MTI/Kallos Bea

“Rajongva szerettem az édesanyámat. Később pedig iszonyúan haragudtam rá, mert rájöttem, hogy nem én vagyok a legfontosabb az életében. Durván gonoszkodtam, mert nem tudtam neki megbocsátani” - vallotta be Udvaros Dorottya, aki hozzátette, mikor anya lett, rájött, mennyire nehéz, és tudatosan törekedett arra, hogy másként csinálja a saját gyerekeivel, de nem mindig sikerült.

“Tudatosan törekedtem arra, hogy másmilyen legyek, mint ő, és nem sikerült. Nagyon nem sikerült. Többségében ugyanazt a dühöt kapom, mint ami bennem volt. Nagyon nehezen tudom kezelni, néha annyira fáj, hogy belehalok” - mondta a színésznő.

Növényi Norbit meglepte saját halálhírehttp://www.life.hu/sztarok/20160324-novenyi-norbi-halalhiret-keltette-egy-internetes-oldal-a-sportolo-facebookon-reagalt.htmlNem ez az első eset, hogy különböző internetes oldalak valamelyik közszereplő halálhírét keltik, szerencsére tévesen. Norbi viszonylag nyugodtan reagált mikor megtudta, meghalt. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi milliárdos magyartól kapott ajánlatothttp://www.life.hu/sztarok/20160324-lagzi-lajcsi-mexikoban-elo-milliardos-magyartol-kapott-ajanlatot.htmlA Galambos család nemrégiben Mexikóba utazott, sokan úgy vélik, hogy már nem is akarnak onnan hazajönni. Lajcsiék ugyan még nem döntöttek, de máris szinte visszautasíthatatlan ajánlatot kaptak egy Mexikóban élő magyartól. TV + Sztárok--Alapszereplő tér vissza a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20160324-alapszereplo-ter-vissza-a-baratok-koztbe.htmlSokak nagy örömére újra a Mátyás király tériek körében köszönthetjük a Barátok közt egyik alapszereplőjét.TV + Sztárok--Válassz! Te kit látnál a nyuszis magazinban meztelenül?http://www.life.hu/sztarok/20160322-te-kit-latnal-a-nyuszis-magazinban-meztelenul-eros-antonia-tatar-csilla-sarka-kata-kulcsar-edina.htmlA húsvét a nyuszikról és a tojásokról szól, mi azonban most arra vagyunk kíváncsiak, ti kit látnátok Playboy-nyusziként tündökölni. TV + Sztárok--Kettőjük között dől el, ki lesz a Farm első kiválasztottjahttp://www.life.hu/sztarok/20160323-farm-dani-es-farm-heni-kozul-lesz-a-farm-elso-kivalasztottja.htmlMég csak a harmadik napnál járunk, de máris lezajlott a Farm első kiválasztása. Kiderült, kik azok, akiknek az elmúlt rövid idő alatt a legtöbb játékossal sikerült megutáltatniuk magukat. TV + SztárokOrigoKét nap után feladta a játékot a Farm várandós szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160323-feladta-a-jatekot-a-farm-varandos-szereploje-tina.htmlNagy reményekkel költözött be, de máris feladta a versenyt és hazaköltözött a Farm állapotos játékosa, Szita-Győri Valentina Hajnalka. Tina bevallotta, nem gondolta át, mi vár rá a játékban és belátta, jobb neki otthon várandósan. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.