Doszpot Péter: "Nagyon jó lenne, ha láthatnám a lányaim felnőni"

Forrás: facebook/Apák gyesen -
exnyomozó család egészség Doszpot Péter lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az exnyomozó ikerlányai hamarosan iskolások lesznek, ennek kapcsán édesapjuk arról mesélt, hogy kora miatt vannak félelmei.

Doszpot Péter ma már odafigyel magára és kiegyensúlyozott életét él, mert szeretné, ha lányait sokáig támogathatná – írja a Best.

Forrás: facebook/Apák gyesen

„Ötvenen túl az ember visszafelé számol. Nagyon jó lenne, ha láthatnám, ahogy a lányok felnőnek és elindulnának a saját útjukon. Éppen ezért nagyon egészségesen élek, és rendszeresen járok kivizsgálásra" – mondta Doszpot.

5 dolog, amire nem gondoltam, mielőtt megvettem az első autómathttp://www.life.hu/csalad/20160323-autovasarlas-elott-ezeket-nem-gondoljuk-at.htmlAz első autó megvétele sokak számára mérföldkő. Ilyenkor igyekszünk a legjobbat kihozni a helyzetből, odafigyelni a részletekre és arra, hogy a pénzünket megfelelő helyre fektessük be. Mégis van pár dolog, amik akkor realizálódnak bennünk, amikor már a miénk az áhított járgány. Család--Gyerekek és a higiénia az iskolában - Most lehullt a lepelhttp://www.life.hu/csalad/20160321-kezmosas-higienia-fontossaga-az-iskolakban-video.htmlVajon tudják-e a gyerekek, mi is az a higiénia? Mit tesznek annak érdekében, hogy higiénikusan éljenek, és egyáltalán: mi értelme van a fertőtlenítésnek? Nagydumás kissrácok a kézmosásról... Család--Rohamos gyorsasággal nő Nádai Anikó kisfia - Ennivaló babafotó! http://www.life.hu/csalad/20160324-nadai-aniko-kisfiaval-patrikkal-a-csoppseg-orokolte-anyukaja-szepseget-foto.htmlA Farm dögös műsorvezetője nem tud betelni kisfiával, a nyolc hónapos Patrikkal, aki napról napra nagyobb, és egyre jobban hasonlít édesanyjára. Család--Damu Roland válik - "Állandóan rettegtem, mi lesz, ha azt állítja, hogy én bántom"http://www.life.hu/csalad/20160325-damu-roland-es-edina-valik.htmlBeadja a válópert Damu Roland. A színész azt mondja, képtelen elviselni, hogy a felesége folyton részeg. A helyzet szomorúságát csak fokozza, hogy a pár hamarosan gyermekáldás elé néz, a feltehetően alkoholszindrómával születő kicsi felnevelésére pedig sem az anyja, sem az apja nem alkalmas. Család--Nyertes Zsuzsa 57 évesen újra babáznahttp://www.life.hu/csalad/20160324-nyertes-zsuzsa-mar-alig-varja-hogy-nagymama-legyen-unokakat-akar-a-szineszno.htmlA színésznő már nagyon várja az unokák érkezését, és szívesen belevetné magát a babázásba. Ám pár évet még biztosan várnia kell, hiszen annak ellenére, hogy lányának van barátja, számára most a karrier az első. Család--Roberto ínycsiklandó húsvéti menüje – 2016 legfinomabb ünnepi fogásaihttp://www.life.hu/csalad/20160317-rostas-robert-life-hu-sefje-husveti-menut-keszit.htmlA húsvéti készülődés forgatagában még mindig nem döntötted el, mivel kényezteted majd a családot az ünnepi asztalnál? Ne aggódj tovább, Rostás Róbert, a Life.hu séfje egy isteni háromfogásos húsvéti menüt hozott el neked. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.