Ewan McGregor büszke apukaként pózol gyönyörű lányával

lány család gyermek apa Ewan McGregor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmsztár gyermeke, Clara nagyon megnőtt, igazi nővé érett. Legutóbb egy filmbemutatóra kísérte el apukáját, és mindenkinek leesett az álla attól, mennyire elbűvölő Ewan nagylánya.

A színésznek nem kevesebb, mint négy lánya van, közülük Clara a legidősebb, és hihetetlenül szép. A húszéves lány szerencsés géneket örökölt, hiszen az apuka és az anyuka kinézetére sem lehet panasz.

Forrás: AFP

Ewan McGregor úgy tűnik, készen állt arra, hogy megmutassa lányát a nagy nyilvánosságnak, és együtt jelentek meg a Miles Davisről szóló életrajzi film New York-i premierjén.Clara vállára omló hajával és kék szemével mindenkit lenyűgözött a bemutatón, és a hírek szerint nem modellnek, hanem profi fotósnak készül, bár gyönyörű alakjával a kamera másik oldalán is megállná a helyét.

Nyílt levél a kiábrándító nőkhözhttp://www.life.hu/csalad/20160327-nyilt-level-a-kiabrandito-nokhoz-akik-nem-segitenek.htmlA 21. század embere ennyire érzéketlen lenne mások problémájára? Esetleg már egyáltalán nem tudunk megbízni a másikban? Vagy egyszerűen valamiféle női rivalizálás állhat a háttérben? Az alábbi nyílt levelet olvasónk "Kiábrándító nők" címmel küldte el nekünk, története pedig mindenki számára tanulságos lehet. Család--Csobot Adél húsvéti ajándéka egy újabb pocakfotó: Íme!http://www.life.hu/csalad/20160328-csobot-adel-enekesno-husveti-ajandeka-egy-ujabb-pocakfoto-instagramon.htmlMíg Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. Természetesen Aleska Diamond rajongói sem maradhattak üzenet nélkül, így a híresség küldött is egy méretes spárgát Instagram-követőinek. Kiszel Tünde pedig otthonába engedett betekintést.Család--Új taggal bővült Várkonyi Andreáék családja: a kommentelők kiakadtakhttp://www.life.hu/csalad/20160328-varkonyi-andreaek-csaladja-uj-taggal-bovult-de-a-kommentelok-kiakadtak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Azurák Csaba után Várkonyi Andrea is távozott a Tényekből. Majd az is kiderült, hogy Andi lesz a visszatérő Napló házigazdája. Ám nem ez az egyetlen újdonság a műsorvezető életében. Család--Nem hisszük el! Ennél jobb apuka nem is lehetne David Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20160327-david-beckham-babaruhat-varr-kislanyanak.htmlA büszke feleség, Victoria Beckham posztolta Instagramra David Beckhamről a képet, ami annyira cuki, hogy nem tudunk betelni vele. CsaládAFPLast minute tojásfestés - ha nincs időd vagy kedved hosszasan pepecselnihttp://www.life.hu/csalad/20160326-last-minute-tojasfestes-koromlakkal-ha-nincs-idod-vagy-kedved-hosszasan-pepecselni.htmlHa nincs időd, kedved vagy akár türelmed a hosszas tojásfestési procedúrákhoz, most mutatunk egy olyan trükköt, ami bizonyára belopja majd magát a szívedbe. Ezzel a technikával ugyanis pillanatok alatt készíthetsz modern húsvéti tojásokat. CsaládOrigoÍme a kép, amin David Beckham ruhát varr a kislányának, Harpernekhttp://www.life.hu/csalad/20160326-david-beckham-ruhat-varr-a-kislanyanak-harpernek-husvetre.htmlDavid és Victoria Beckham, akiknek legutóbb kitálalt az egyik korábbi alkalmazottjuk, most újabb cuki pillanatba vezették be instagramos követőiket.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.