Ebben a hónapban a ragyogást fokozó sztártermék az arcpirosító. Az egészségtől kipirult orcák természetességének a titka a visszafogott bőrtónushoz illeszkedő árnyalatokon múlik. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit a pirosítóról! 

Fontos szempont, hogy fokozatosan alakítsd ki a napcsókolta hatást, ezért rétegelve tedd fel a pirosítót, nehogy egyszerre túl sok legyen. 

Forrás: Dreamstime

Szép átmenettel helyezd fel az üdítő árnyalatokat, akár por, akár krémpirosítót választasz. Ha a krémpirosítóra esett a választásod, akkor azt az alapozó után tedd fel, és szépen dolgozd össze kontúrmentesen, majd fixáld le finoman porpúderrel. Ha porpirosító a kedvenced, akkor a lealapozott és lepúderezett arcra tedd fel szép átmenettel az arc közepétől a halánték irányába. Világos bőrszínhez a halvány árnyalatok passzolnak a legjobban: ideális választás a barackos frissesség egy kis babarózsával kombinálva. Sötétebb bőrszínhez a mályvás, narancsos kombó fenséges lehet. 

Válassz pirosítót a bőrszíned szerint!
Nézd meg Larion Oscar további tippjeit arról, hogy milyen bőrszínhez milyen színek illenek.

Így készítsd el a trendi tavaszi sminkedet: 

Az arctisztítás után hidratáld a bőrödet, majd jöhet a bőregységesítő primer. Ezután válassz egy könnyű textúrát a bőrszíned ragyogásához, például BB vagy CC krémet. Tedd fel a krémpirosítót az arc közepétől a halánték irányába kontúrmentesen és finoman fixáld le porpúderrel. Élénkítsd hajszíneddel harmonizáló árnyalattal a szemöldöködet, majd alaposan fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon.

Forrás: Dreamstime

A szemed ragyogásához válassz pezsgő árnyalatú szemhéjkrémet, tegyél egy keveset a szemzughoz és az alsó pillák tövébe, így tiszta és ártatlan lesz a tekinteted. A felső szemhéj kiemeléséhez húzz egy vékony tusvonalat, de csak a szemhéj közepétől kifelé, enyhén ívesen elvékonyítva. A szempillákat fekete spirállal fesd ki. Az ajkad érzékiségéhez válassz egy kedvenc gyümölcsös, például eper vagy málna árnyalatú ajakrúzst, amit finoman az ujjaddal tegyél fel, így nagyon érzéki, friss hatású, könnyed lesz a megjelenésed. 

Így használd a pirosítót az arcformádnak megfelelően
Kíváncsi vagy rá, hogyan kell feltenni a pirosítót, ha ovális, kerek, vagy éppen szögletes az arcformád? Olvasd el a Life.hu cikkét!