Dobd fel az arcodat egy álomszép pirosítóval, és válaszd ki a tökéletes színt őszre!

szépségápolás pirosító smink arc Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nincs kedved gálasminkhez a hétköznapokon, akkor a szempillaspirál mellett jó, ha van egy üde árnyalatú pirosítód, mert már csak ez a duó nagyon feldobja az arcot. Larion Oscar segít, hogyan válaszd ki a tökéletes színt őszi napokra!

A szezon talán legizgalmasabb terméke lett a pirosító, legfőbb üzenete az éterien friss elegancia.

Idén a legtrendibb árnyalatok között szerepel a babarózsa ártatlansága, a kifinomult antique rose, az érzéki korall valamint a hamvas barack.

Világos bőrszínhez

nagyon jól passzol a hamvas rózsa, a korall, valamint a barackos tónusok.

Forrás: Thinkstock

Sötétebb bőrszínhez

a baracktól a narancson át a bronz barnáig garázdálokodhatsz a színekben.

Fantasztikus választékban juthatsz hozzá: van krém, hab, folyékony és a klasszikusnak számító por állagú matt, fényes és csillogó textúrákban.

Erre figyelj!

Az arc élénkítése pirosítóval akkor ideális, ha észrevétlenül illeszkedik a bőrszínhez.

Általa egészségtől kicsattanó, ragyogóan érzéki és természetes lesz megjelenésed. Ügyelj rá, hogy az arcformádhoz illően alkalmazd kedvenc pirosítódat.

Forrás: Thinkstock

Ha megszalad az a bizonyos pirosító ecset, ujjaddal finomíthatod a túl sok festéket, de tompíthatod púderrel is. Éppen ezért érdemes rétegesen feltenni, ha szükséges, az intenzitást fokozatosan növelni és gondosan, kontúrmentesen kialakítani, mert akkor fátyolként öleli körül arcodat. Ha légiesen könnyed pirosításra vágysz, válaszd a hab, a folyékony vagy a krémpirosítókat. Ügyelj rá, hogy az alapozás után tedd fel, mert könnyedén össze tudod mosni a krémes alappal kontúrmentesen akár kézzel is, és ha elkészültél, elegendő a végén lepúderezni, hogy egész nap stabil legyen.

Trend ide vagy oda,

a pirosító kiválasztásánál nem elhanyagolható szempont a bőr szerkezete.

1. Essence 2. Catrice 3. The Body Shop 3790 forint 4. L'Oréal Paris 4499 forint 5. Avon 1999 forint 6. Astor 7. Giorgo Armani 48 dollár 7. Artdeco Marionnaud 8490 forint 9. Mac

Komfortérzetedet növelheted, ha figyelembe veszed a bőrtípusodat és igényének megfelelően választod meg a pirosító textúráját. Mert száraz, érzékeny bőrre a legjobb választás - elkerülvén a száraz, húzódó érzést - a krémes állagú pirosító.

Amennyiben zsíros vagy kombinált a bőrszerkezeted, akkor érdemes por állagú pirosítót használni.

Oscar extra tippje

Ha sikerült megtalálnod a bőrtípusodnak megfelelő textúrát, akkor jöhet egy kis kulisszatitok a divathétről: a pirosítót tedd az "almácskára" az arc közepére és onnan satírozd finoman a halánték irányába. Ha így alkalmazod a pirosítót, akkor mindig friss, egészségtől kicsattanó lesz megjelenésed!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.