Mást szeret a Szulejmán sztárja: Mindenkit átvert!

átverés Meryem Uzerli Szulejmán Hürrem szerelem kollega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meryem Uzerli színésznő, a sorozat Hürrem szultánája nem is alkot egy párt kollégájával, Ozan Güvennel.

Bár hónapokig elhitette a rajongókkal a színésznő, hogy a sorozatbeli partnerével, a Rüsztem agát játszó, Ozan Güvennel szerelembe estek, most kiderült, hogy valójában egy üzletembert szeret.

Meryem Uzerli és párja Forrás: RTL

A színésznő pár napja nyilvánosan is vállalta párját, Alp Özcant, híres üzletembert. Állítólag a pár, hat hónapja él távkapcsolatban, ezen kívül egyelőre semmi mást nem tudni róluk.

Tolvai Reni dögös dekoltázsától felforr a levegőhttp://www.life.hu/trend/20160406-tolvai-reni-enekesno-dogos-dekoltazsatol-felforr-a-levego.htmlA tavaszt kihagyva beköszöntött a nyár, ennek örömére az énekesnő egy szexi topban mutatta meg bájait. Trend--Nicola Griffin modellnek 56 évesen is bomba alakja vanhttp://www.life.hu/trend/20160406-nicola-griffin-modellnek-56-evesen-is-bomba-alakja-van-fehernemuben-fotoztak.htmlŐsz hajjal, de dögös, csipkés fehérneműben állt kamerák elé. Nem szégyenkezik, hiszen szerinte az élet 50 év felett kezdődik. TrendOrigoCandice Huffine célba ért! A plus size modell hatalmas lehetőséget kapotthttp://www.life.hu/trend/20160406-candice-huffine-plus-size-modell-hatalmas-lehetoseget-kapott-exkluziv-szerzodes-a-molett-modelleket.htmlA molett szépség karrierje eddig is szépen haladt, ám most megkapta a plus size modellek álommelóját. Ashley Graham nyomdokaiba lépett. TrendOrigoEttől a sminklépéstől Te is rettegsz? Itt a megoldás!http://www.life.hu/trend/hirdetes/20160405-ettol-a-sminklepestol-te-is-rettegsz-itt-a-megoldas-1-2-3-4-5-6-7.htmlTudtad, hogy még a legprofibb sminkmestereknek sem megy minden sminkelem, ha magukat kell kifesteniük? Szűcs Adrienn, a Max Factor vezető sminkmestere, a Max Factor Make-up Academy egyik alapítója elárulta, mely sminklépésektől félnek leginkább a nők. Pedig a megoldás néha nagyon egyszerű! HirdetésNahát! Gwyneth Paltrow smink nélkül is gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20160403-gwyneth-paltrow-smink-nelkul-is-gyonyoru.htmlPeruban jár Gwyneth Paltrow, aki nem hagyja fotók nélkül rajongóit.Trend--Mostanság köldökig érő csizmácskákban flangál Rihannahttp://www.life.hu/trend/20160404-mostansag-koldokig-ero-csizmacskakban-flangal-rihanna.htmlRihanna általában a trendi, laza és szexi stílust képviseli, ám néha elveti ugyan a sulykot, és utcalánynak öltözik. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.