Bréking! Liptai Claudia: "A hír igaz, kisbabát várok"

Forrás: TV2 -
terhesség TV2 kisbaba Liptai Claudia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nem kertelt, élő egyenes adásban kérdezett rá Liptai Claudiánál, hogy igaz-e a hír, hogy kisbabát vár.

A héten röppent fel a pletyka, hogy Liptai Claudia várandós, a műsorvezető egészen eddig azonban nem erősítette meg a hírt, ám a Nagy Duett végén Majka nekiszegezte a kérdést: „Igaz, hogy kisbabát vársz?”

Forrás: TV2

„Te legalább megkérdezted személyesen tőlem! Nagyon korai hír volt, ezért erről még nem szeretnék beszélni, de igen a hír igaz” – mondta Claudia.

Baby Gabi megmutatta, hogy milyen gyönyörű kismamahttp://www.life.hu/csalad/20160408-baby-gabi-enekesno-varandos-ikreker-hord-a-szive-alatt-es-megmutatta-milyen-gyonyoru-kismama.htmlAz énekesnő arról mesélt a Life.hu-nak, hogyan viseli a várandóságot és számított-e arra, hogy egyszerre két csemetével ajándékozza meg a sors. Család--Ettől elolvadsz! Berki Natasa Zselyke rúzzsal rajzolt szívecskét apukája arcárahttp://www.life.hu/csalad/20160408-berki-nati-ruzzsal-rajzolt-szivecsket-edesapja-berki-krisztian-arcara.htmlBerki Krisztián kislánya a legcsajosabb eszközt használva rajzolt édesapjára, és cukin jelezte mennyire szereti őt. Család--Gombos Edinát hatalmas öröm értehttp://www.life.hu/csalad/20160408-gombos-edinat-a-tv2-egykori-musorvezetojet-hatalmas-orom-erte.htmlA TV2 egykori műsorvezetője hosszú idő után láthatta újra szeretett édesanyját. CsaládOrigoRoberto konyhája: Gesztenyekrémes piskótaroládhttp://www.life.hu/csalad/20160408-rostas-robert-a-life-hu-sefje-gesztenyekremes-piskota-roladot-keszit.htmlGyerekkoromban imádtam a gesztenyepürét. Szerettem tejszínhabbal, eperrel a kertből, vagy csak úgy magában szinte még fagyosan. Nosztalgiából most piskótába töltöttem és csokoládéval borítottam, hogy örüljön a család. Család--Damu Roland: "Arra kérek mindenkit, hogy imádkozzanak a kicsiért és az édesanyjáért"http://www.life.hu/csalad/20160410-damu-roland-a-baba-szuletese-utan-megszolalt.htmlSzombaton megszületett Damu Roland és Edina babája. A színész aggódik a kicsiért. Bár elhagyta Edinát, amiért az a terhessége alatt sem mondott le az alkoholról, a szülés hírére rohant a kórházba. Család--Élmények a Bánki-tónálhttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20160408-elmenyek-a-banki-tonal.htmlA Bánki-tó és környéke már évekkel ezelőtt rabul ejtett, a minden évszakban jelenlévő harmóniájával, és a nagyon ősi, mély, titokzatos csodavilágával.Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.