Kilencéves korában 84 kilónál is többet nyomott Breanna Bond, aki az iskolában is a csúfolódások célpontja lett súlya miatt. Ma már nem lenne miért kritizálniuk a kislányt, ugyanis teljesen átalakult.

A rengeteg hizlaló étel, amit Breanna Bond anyukája főzött, és a mozgásszegény életmód miatt a kislány nagyon hamar túlsúlyossá vált. Nemcsak nála, az egész családnál problémává vált az egészségtelen életmód.

Így nézett ki Breanna a fogyás előttForrás: breannabond.com

Csokival, és nassolnivalókkal volt tele a kamra, a gyümölcs vagy a zöldség viszont nem volt prioritás náluk a bevásárlólistán. Azonban Breanna anyukája eldöntötte, hogy ez így nem mehet tovább. Gyökeresen meg kellett változtatni az egész család életmódját, hogy sikereket érhessenek el. A család együtt kezdett el mozogni minden nap, ellenállásnak helye nem volt.

Breanna és családjaForrás: breannabond.com

Nem engedték, hogy akár csak egyikük is lazítson, aminek meg is lett az eredménye. Breanna egy év alatt több mint 35 kilótól szabadult meg, és ma már hálás édesanyjának a szigorért, hiszen sokkal boldogabb kisgyerekké vált. Ugyan, még nem érte el a végső célját, de reméli, hogy története mindenkinek erőt ad majd, hiszen szakemberek nélkül sikerült lefogynia!

Így néz ki Breanna a fogyás utánForrás: breannabond.com
Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!