5+1 dolog, ami minden női táskában megtalálható

Forrás: Dreamstime -
női táska tampon rúzs hajgumi szájfény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan alapdarabok, amelyek nélkül nincs női táska.

1. Sminklemosó

Akár edzésre kell menned, vagy éppen elkap az eső, ne ess pánikba. Ha van nálad sminklemosó, bármikor eltüntetheted és igény szerint újraformázhatod a reggeli üde sminkedet.

2. Szájfény vagy rúzs

A mosolygós ajkak már csak egy szép színnel lesznek még inkább igézőbbek az ellenkező nem számára (is).

Forrás: Dreamstime

3. Hajgumi

Nagyszerű érzés, amikor a frissen mosott, szépen beszárított hajadba lágyan belekap a szél. Azonban egy idő után zavaró, ha a hajad belelóg a szemedbe, vagy éppen a legnagyobb forróságban melegíti a nyakadat. Legyen mindig tartalék hajgumid – és ne a csuklódon hordd őket.

4. Fogselyem

Ha éppen nincs lehetőséged fogat mosni két étkezés között, de a randin szeretnél szép fogakkal virítani, nem árt, ha ilyen esetekre tartasz magadnál fogselymet. Gyors megoldás, könnyen eltávolíthatod az ételmaradékokat, és a fogaidnak is jót tesz.

5. Golyós (mini) dezodor

Minél kisebb, annál praktikusabb, ráadásul bármikor felfrissítheted magad a legmelegebb órákban is.

+1 Tampon

Mindenki egyetért abban, hogy a váratlanul érkező havibaj nagy problémákat tud generálni. Sosem tudhatod, és hogy ne érjen meglepetés, a biztonság kedvéért mindig legyen nálad pár darab.

10 szépségkatasztrófa, amitől minden nő kiakad

Álomrandi az álompasival, interjú, munkamegbeszélés vagy buli. Mindegyik esemény igényes külsőt és szép megjelenést igényel, de mi a helyzet akkor, ha a sors keresztbehúzza a számításaidat? Ezek a leggyakoribb szépségbakik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.