10 szépségkatasztrófa, amitől minden nő kiakad

szokás baki rúzs körömlakk smink szépség katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álomrandi az álompasival, interjú, munkamegbeszélés vagy buli. Mindegyik esemény igényes külsőt és szép megjelenést igényel, de mi a helyzet akkor, ha a sors keresztbehúzza a számításaidat? Ezek a leggyakoribb szépségbakik!

1. Tüsszentesz, pedig még nem száradt meg a szempillaspirálod.

2. A világ is lelassul, amikor a drága bronzosítódat leejted a földre, amitől az millió kis darabra hullik szét.

Forrás: Thinkstock

3. A kedvenc rúzsod fedelét előbb rakod vissza, minthogy teljesen visszacsavartad volna, ezért a teteje egy darabot kiváj belőle.

4. Csak kihegyeznéd a szemceruzádat, de kitörik a hegye. Szép munka!

5. Mindenbe beleakad a letört körmöd, ami esztétikailag is zavar téged – persze közel s távol sincs egy körömreszelő.

6. Ismerős az érzés, amikor a testpermeted utolsó cseppjét fújod magadra? Ilyenkor úgy érzed cserbenhagyott a kozmetikum, mert a sötét üvegen keresztül nem láttad, hogy kifogyni készül.

7. Reggel úgy érezed, hogy a csinos oldaladat akarod kidomborítani, ezért szép macskaszemet varázsolsz magadnak, amiről el is feledkezel miután elkészült, így bűntudat nélkül dörzsölöd meg utána a szemedet…

8. Miután egy órát szöszöltél a manikűrrel, egy rossz mozdulat miatt elkenődik a frissen festett körmöd.

9. Nyugodt szívvel mész el vásárolni a kedvenc alapozódból, mert éppen elfogyott. Az üzletbe érve meglepetten tapasztalod, hogy végleg kivonták a forgalomból.

10. A négyes pont máshogy is okozhat katasztrófát: az év bulijához király smink dukál. Gyanútlanul veszed elő sminktáskádból a szemceruzát, aminek a hegye kitört, majd fél órányi kutakodás után jössz csak rá, hogy nincs otthon hegyeződ.

Megoldhatatlannak tűnő szépségkatasztrófák – Így oldd meg őket!

Egy felszaladt szem a harisnyán, egy félresikerült hajfestés, vagy épp egy lekopott rúzs. A lehető legrosszabb időpontban kell megoldanunk ezeket a problémákat, méghozzá a lehető legrövidebb idő alatt. Van megoldás? Hát persze, ITT megírtuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.