8+1 küzdelmes helyzet, amit csak a nagymellűek értenek

probléma nagy mell kín fájdalom fürdőruha futás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen nem csak (optikai) előnyei vannak a nagy mellnek; a dicsőítő szavak és a férfiak pajkos tekintete olykor kevésnek bizonyulnak azoknak a nőknek, akiket nagyméretű női testrésszel áldott meg a természet.

1. Mellközi verejték. Nem kell magyarázni a jelenséget, ami főleg nyáron jellemző és igen kínos tud lenni, ha még a felsőn is átüt.

2. Pántnélküli melltartó? Jó vicc! Amikor egy kismellű barátnőd a pánt nélküli melltartókról mesél, te csak okosan bólogatsz.

Forrás: Thinkstock

3. Általában két színben kapsz csak. Mi az? Hát a melltartó. Feketében és testszínűben, esetleg fehérben, hiszen egy bizonyos méret fölött már nem bajlódnak a tervezők a formákkal, sokkal inkább a térfogattal.

4. Mellméret. Az emberek nem csak nem ismerik, de el se hiszik, hogy létezik akkora kosár, mint a tiéd.

5. Fürdőruha. Nem egyszerű vállalkozás megtalálni a legideálisabbat, utána pedig komoly kihívást jelent, hogy ne buggyanjon ki a melled strandoláskor vagy mikor Pamela Andersonként futsz a parton.

6. A hosszú nyakláncokat szabályosan „elnyelik” a melleid.

7. Fájdalmas a futás, az ugrálás és még a sportmelltartó sem segít sokat a helyzeten.

Forrás: Tumblr

8. Vonzzák a morzsákat. Biztosan ismered azt a helyzetet, amikor a moziban popcornt evés közben egyszer csak egy szem beesik a melleid közé – ez bármilyen morzsáló étellel előfordul.

+1 Alvás. A hátadon fájdalmas, a hasadon szörnyű, az oldaladra fordulva meg úgy érzed, hogy a melleid tejeszacskó módjára borulnak el. Ennek hatására egyedi, speciális alvópózt fejlesztettél ki, ami leginkább egy kicsavart, félig háton, félig oldalon fekvő pozíciót jelent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.