Dundika április 11-én, hétfőn reggel életet adott második kisfiuknak. A baba császármetszéssel jött a világra. Majka pénteken haza is vihette kis családját. 

Majka és Hajni a kis Olivér érkezése miatt alaposan átalakították az otthonukat, ahol most már mindannyian együtt lehetnek. A zenész-műsorvezető nagyobbik fiával, Mariánnal pénteken dél körül érkezett meg a fővárosi kórházba, hogy hazavigye Dundikát és Olivért.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Majka nemcsak újszülött kisfiát vitte a karján, hanem a felesége ruháit is egy sporttáskában, Dundika kezét pedig Marián fogta, aki látha­tóan örült annak, hogy újra édesanyja és kistestvére mellett lehet. Dundika egyébként kipihentnek tűnt, és nagyon csinosan nézett ki. Így négyesben igazán szép családnak tűntek, a kórházi dolgozók is sorra gratuláltak a kispapának" - mondta el a Blikk olvasóriportere a lapnak, és hozzátette, a család nem a főbejáraton távozott, Majka az autóját a kórház belső parkolójában tette le, közvetlenül a betegeket szállító lift elé, hogy észrevétlenül, a kíváncsi tekinteteket elkerülve tudjanak távozni. Hozzátette, a baba az egész költözést nyugodtan tűrte, nem sírt, inkább úgy tűnt, mint aki békésen szundikál édesapja karjaiban.