Hazavitte kisfiát és Hajnit Majka

Fotó: Polyák Attila - Origo -
kisbaba Majoros Hajnalka Dundika Majka szülészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika április 11-én, hétfőn reggel életet adott második kisfiuknak. A baba császármetszéssel jött a világra. Majka pénteken haza is vihette kis családját. 

Majka és Hajni a kis Olivér érkezése miatt alaposan átalakították az otthonukat, ahol most már mindannyian együtt lehetnek. A zenész-műsorvezető nagyobbik fiával, Mariánnal pénteken dél körül érkezett meg a fővárosi kórházba, hogy hazavigye Dundikát és Olivért.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Majka nemcsak újszülött kisfiát vitte a karján, hanem a felesége ruháit is egy sporttáskában, Dundika kezét pedig Marián fogta, aki látha­tóan örült annak, hogy újra édesanyja és kistestvére mellett lehet. Dundika egyébként kipihentnek tűnt, és nagyon csinosan nézett ki. Így négyesben igazán szép családnak tűntek, a kórházi dolgozók is sorra gratuláltak a kispapának" - mondta el a Blikk olvasóriportere a lapnak, és hozzátette, a család nem a főbejáraton távozott, Majka az autóját a kórház belső parkolójában tette le, közvetlenül a betegeket szállító lift elé, hogy észrevétlenül, a kíváncsi tekinteteket elkerülve tudjanak távozni. Hozzátette, a baba az egész költözést nyugodtan tűrte, nem sírt, inkább úgy tűnt, mint aki békésen szundikál édesapja karjaiban.

Hírességek, akiknek gyermekei nemet váltottakhttp://www.life.hu/csalad/20160415-hiressegek-gyermekei-akik-nemet-valtottak-transznemu-gyerekek.htmlNincs könnyű helyzete annak a szülőnek, akinek imádott kislánya vagy kisfia bejelenti, hogy ő valójában rossz testbe születt, vagyis, hogy lány létére fiúnak érzi magát, vagy éppen fordítva. Mit tehet ilyen esetben egy felelős anyuka vagy apuka? A legjobb, ha elfogadja gyeremeke döntését és mindenben támogatja elképzelését. Így tettek a következő hírességek is. CsaládOrigoEgyütt a sírig - Hollywood leghosszabb házasságaihttp://www.life.hu/csalad/20160414-a-leghosszabb-sztarhazassagok-hollywoodban.htmlA folyamatos rivaldafény és a rájuk zúduló rosszindulatú pletykák miatt a hollywoodi álompárok élete nem mindig játék és mese. A kapcsolatok gyakran tiszavirág-életűek, és legtöbbször a problémák megoldása helyett a hírességek inkább egy új szerelemmel vigasztalódnak. Szerencsére azonban mindig vannak üdítő kivételek, akik fogadalmukhoz hűen kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Család--Istenes Bence: "A legjobbat szeretnénk gyermekünknek"http://www.life.hu/csalad/20160415-csobot-adel-enekesno-es-istenes-bence-musorvezeto-levetetik-gyermekuk-ossejtjeit.htmlCsobot Adél és Istenes mindenben az ösztöneikre hallgatnak, ám amikor kisbabájuk jövőjéről és egészségéről van szó, nagyon is tudatosan döntenek: abban például mindketten biztosak voltak, hogy megőrzik a gyermekük születéskor legyűjthető őssejtjeit. Család--Stahl Judit kislánya anyukája nyomdokaiba lép?http://www.life.hu/csalad/20160415-stahl-judit-kislanya-imad-fozni-szivesen-szerepel-a-kamerak-elott-csaladi-vonas.htmlA műsorvezető nagyon büszke a kislányára, aki már most bátran mozog a konyhában, és szívesen sertepertél édesanyja körül, ha annak segítségre van szüksége. Család--Felrobbantotta az internetet az anyuka, aki őszintén beszélt a szoptatás nehézségeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20160415-elaina-bellis-edesanya-felrobbantotta-az-internet-szoptatos-fenykepevel-es-oszintesegevel.htmlElaina Bellis fényképét két nap alatt több ezren kedvelték, és számtalan pozitív megerősítést kapott. CsaládOrigo"A tengerben fog elfolyni a magzatvizem" - Terhesen sem hagy fel a szörfözéssel a kismamahttp://www.life.hu/csalad/20160415-liza-edwards-szorfozo-terhesen-sem-hagy-fel-a-szorfozessel.htmlLiza Edwards terhessége alatt is hódolni fog szeretett hobbijának, a szörfözésnek. Hogy helyesen teszi-e, arról megoszlanak a vélemények. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.