Szerelem első harapásra - Az 5 legszebb helyszín egy romantikus vacsorához

Forrás: karmagroup.com -
helyszín vacsorarandi utazás szerelem randi evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unod már a szokásos péntek esti programokat? Szeretnéd, hogy újra lángra lobbanjon szerelmetek szikrája? Legyen szó csak egy hétvégi kiruccanásról vagy egy hosszabb nyaralásról, az utazás mindig jót tesz a párkapcsolatnak, hiszen a közösen átélt élmények erősítik az összetartozás érzését. Ha szeretitek a hasatokat, most mutatunk nektek pár éttermet, ahol élvezhetitek az exkluzív környezetet, a helyi konyha remekeit és természetesen egymás társaságát.

La vie est belle – Az élet szép!

Gyönyörű építészet, bohém éjszakai élet, hangulatos kávézók, elegáns üzletek. Ez Párizs, ami mindig izgalmas, és mindig tud valami újat mutatni. Ki ne szeretett volna bele abba a képkockába, amin a főszereplők egy hangulatos bisztróban vacsoráznak valahol egy csöndes, eldugott utcában? Ha szeretnétek a valóságban is átélni ezt a jelenetet, akkor tudunk egy helyet a romantikára. A Saint Sulpice-templom árnyékában bújik meg ez a bájos étterem, ahol úgy fogjátok érezni magatokat, mintha belebotlottatok volna egy kis gasztroparadicsomba. Boeuf bourguignon, cassoulet, ratatouille, tarte tatin – innen soha nem fogtok távozni éhesen vagy azzal az érzéssel, hogy nagyon kellemes, de valami hiányzik.

Forrás: Facebook/Le Bon Saint Pourcain

Kényeztetés luxuskivitelben

Távol a nyüzsgő üdülőközpontoktól a rusztikus Bukit-félsziget csendes kikapcsolódást ígér, és sokak szerint itt vannak Bali legjobb strandjai. Szerelmetek szó szerint új magasságokba emelkedik a Karma Kandara Resortban, ami egy szikla tetejére épült. A luxusvillák mindegyikének megvan a maga egyedi karaktere, a Karma Karma Spa & Wellness, a Temple Lounge Bar, valamint a di Mare étterem kimagasló minőségű szolgáltatásaival garantálja a feltöltődést. Ebben a festői környezetben az élmények egy páros masszázzsal kezdődnek, majd egy himalájai kristálysós fürdő következik, amihez az Indiai-óceán látványa szolgáltat lélegzetelállító hátteret. Este egy gyönyörűen feldíszített asztalnál fogyaszthatjátok el a vacsorát, ami könnyű halételekből, salátákból és desszertekből áll.

Forrás: karmagroup.com

A Life.hu extra tippje

Bali a világ egyik legkívánatosabb úti célja, és varázsa nem ismer határokat. A mesés indonéz szigetet nem csupán a strandok miatt érdemes felkeresned, a misztikus templomok, az eldugott falvak és a gyógyfürdők is hozzátartoznak az autentikus élményhez 315.900 forint/fő/7 éjtől.

Dekadens falatok marokkói módra

Ha a pároddal igazán varázslatos nyaralásra vágytok, Marrakech mágikus hangulatot kínál, olyat, mintha az Ezeregyéjszaka meséi elevenednének meg előttetek. A világ egyik legromantikusabb étterme itt, a vörös épületekkel, dús pálmaligetekkel és színes bazárokkal tarkított királyvárosban található. Az El Fenn hatalmas tetőterasza utánozhatatlan panorámájával maga a megvalósult álom, és az ebéd elfogyasztása közben gyönyörködhettek az Atlasz hófödte csúcsaiban. Ne hagyjátok ki a tipikus marokkói specialitást, a tajine-t, és a citromos habcsóktortának sem lehet ellenállni!

Forrás: el-fenn.com

Készüljetek fel valami másra!

Katalónia fővárosa számos lehetőséget nyújt arra, hogy megkóstolhassátok a tradicionális finomságokat, vagy kipróbáljatok új ízeket. A Hotel Arts Barcelona leghíresebb étterme nemrég megkapta a második Michelin-csillagot, és ha gourmet rajongók vagytok, nehezen fogtok tudni választani a Földközi-tenger ihlette menüsorból. Paco Pérez sztárséf innovatív gasztronómiai gondolkodása olyan ételekben nyilvánul meg, mint például a grillezett ”kokochas” vagy a könnyed ibériai meunière. A különleges ízekhez sokféle bort kínálnak, és a Port Olímpicra nyíló kilátás megadja a kellő, romantikus alapot.

Forrás: hotelartsbarcelona.com

Trópusi szenvedély, buja ízek

Biztosan ti is jártatok már olyan étteremben, ahol nemcsak a konyha volt fantasztikus, hanem az enteriőr is, de nincs annál szebb, mint amikor ebéd közben a tenger hullámzik előttetek. A Barbadostól északnyugatra fekvő Saint Lucia meghitt visszavonulást jelent, a pálmafákkal övezett strandok, az érintetlen esőerdők és a fenséges Piton-hegység biztosan maradandó élményt nyújt. A Ladera Resort konyháján minőségi alapanyagokból főznek, ez biztosítja a tökéletes végeredményt. Nigel Mitchel séf elegánsan értelmezi újjá a tradicionális helyi ételeket, így például a kókuszlevest, a tengeri herkentyűket és a kenyérgyümölcsöt. Egy forró nyári napon kellemes érzés hűsítő italokat szürcsölni, a Dasheene Bar tökéletes hátteret biztosít a koktélozáshoz, a hotel borospincéjében pedig privát kóstolót is rendelhettek.

Forrás: ladera.com
Toscana – egy kicsit máskénthttp://www.life.hu/lifeutazas/20160413-toszkana-utazas-kevesbe-ismert-helyek-az-olasz-regioban.htmlA tavasz beköszöntével semmi sem lehet jobb program, mint egy kirándulós hétvége Olaszország talán legikonikusabb régiójában. A ferde tornyáról híres Pisa, a kulturális kincsekkel teli Firenze és a Chianti borvidék nagyon szép látnivalók, de érdemes letérni a járt útról, és felfedezni Toscana kevésbé ismert kincseit. Most ezekből mutatunk be néhányat. UtazásOrigoUtazás a nyugalom jegyében: Meseszép országok, ahol nem kell terrortámadástól tartanodhttp://www.life.hu/lifeutazas/20160405-orszagok-ahol-nem-kell-felni-terroristatamadastol.htmlA tragikus párizsi és brüsszeli események után sokan újragondolják nyaralási terveiket. Több mint 40 országban léptettek érvénybe magas terrorfokozatot, ami nyilván a külföldi turizmusnak sem kedvez, ám szerencsére vannak olyan utazási célpontok, amelyek még mindig biztonságosnak számítanak. Ezekből mutatunk most hármat. UtazásOrigoOlé, itt a tavasz! Napsütötte hétvége Valenciábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20160316-valenciai-tavaszi-utazas.htmlSpanyolország harmadik legnagyobb városa sokáig Madrid és Barcelona árnyékában élt, de hála a fantasztikus kulturális kínálatnak és a megújult negyedeknek, Valencia sokak számára csábító célponttá vált. A legjobb tavasszal ideutazni, hogy a tenger mellett élvezhesd a napsütést, a balzsamos időjárást és az igazi fesztiválhangulatot. Utazás--Szeretsz izzadni a forróságban? Akkor ezeket a szaunákat neked találták ki! http://www.life.hu/lifeutazas/20160216-a-legjobb-szaunak-vilagszerte.htmlSauna, sona, banya, bastu. Bárhogy is hívják a gőzben való ücsörgést, számos kultúrában nagy hagyomány van. Talán semmi sem viszi közelebb az utazót a helyiekhez, mint átélni az együttizzadás örömét, mely nagyszerű lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és az élménygyűjtésre. Utazás--A mesés vidék, ahol több a cava, mint a víz – San Sadurní d’Anoiahttp://www.life.hu/lifeutazas/20160229-san-sadurni-danoia-boraszatok-cava-keszites.htmlA jó borokat, pezsgőket szinte mindenki szereti, de csak kevesen tudják, mennyi munka, szakértelem és elkötelezettség szükséges ahhoz, hogy ezek az italok az asztalra kerülhessenek. Spanyolország napsütötte borvidékén jártunk, ahol a méltán híres cava nevű itallal és készítésének rejtelmeivel ismerkedhettünk meg. UtazásOrigoIntimitás és kényeztetés felsőfokon: szexi lakosztályok nászutasoknakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20160412-szexi-lakosztalyok-naszutasoknak.htmlHa már túl vagytok a nagy napon és az ajándékbontogatáson, akkor jöhet a nászút és vele együtt az első, házaspárként eltöltött éjszakák. Elképesztően szenvedélyes élményben lehet részetek ezekben a luxuslakosztályokban, ahol az ágyak csábítóak, a fürdőszobák stílusosak, a panorámás teraszok pedig biztosan megadják a szeretkezés alaphangulatát. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.