Szomorú! Rá sem lehet ismerni Leia hercegnőre

Forrás: NORTHFOTO -
plasztikrém Carrie Fisher Leia hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látszik, hogy Carrie Fisher sem vetette meg a plasztikai műtéteket! A színésznő arcára egyáltalán nem voltak pozitív hatással a beavatkozások.

A színésznő pontosan tudja, hogy olyan iparban dolgozik, ahol a legfontosabb az illető kinézete. Nem is lehet hibáztatni azért, hogy próbál lépést tartani, de sajnos mint oly sokan, ő is túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat. Az 59 éves Carrie Fisher arca is a plasztikai műtétek áldozata lett.

Forrás: NORTHFOTO
/1510/Plasz2015102114725Micsoda átalakulás! Dukai Regina rövidebb hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20160420-dukai-regina-modell-rovid-hajra-valtott-hogy-pihentesse-a-hajat.htmlA gyönyörű modell úgy döntött, frissít picit a frizuráján, és a hosszú loknikat rövidebb fürtökre cserélte. Trend--Paris Hilton nem öregszik: elképesztő formában van az örökösnőhttp://www.life.hu/trend/20160420-paris-hilton-orokosno-a-coachella-fesztivalon-megmutatta-elkepeszto-formajat.htmlAz immár 35 éves szőkeség semmit sem változott az elmúlt évek alatt. Vajon hogy csinálja? Trend--Sminkelj úgy, mint Emma Watsonhttp://www.life.hu/trend/20160419-sminkelj-ugy-mint-emma-watson.htmlA színésznő üde jelenségének titka a "kevesebb néha több" elve. Igazi csendes lázadó, smink terén a no makeup lelkes híve. Ha mégis ki kell tennie magáért, akkor meleg árnyalatokban ragyogva mutatja meg egyéniségét. Trend--Egy anya több pénzt költ a gyereke ruháira, mint más az életrehttp://www.life.hu/trend/20160419-egy-anya-tobb-penzt-kolt-a-gyereke-ruhaira-mint-mas-az-eletre.htmlA mindössze 11 hónapos Mya Byrne-t 120 ezren követik Instagramon, követői között pedig olyan celeb is szerepel, mint például Khloe Kardashian. A kicsinek ehhez nem is kellett mást tennie, mint édesen mosolyognia, miután anyja a legmenőbb szerelésekbe bújtatta. Trend--Íme, a tökéletes reakció, ha megaláznak bikinivásárlás közbenhttp://www.life.hu/trend/20160419-jessica-portelli-tokeletes-reakcioja-a-bikinivasarlas-kozbeni-megalazas-utan.htmlA 24 éves Jessica Portelli kétrészes fürdőruhát készült venni magának, amikor az eladó csúnyán beszólt neki. Szerencsére Jessicát nem olyan fából faragták, hogy elkeseredjen egy idegen megjegyzése miatt. TrendOrigoBizarr szépségtrükk: fokhagymával a pattanások ellen?http://www.life.hu/trend/20160419-fokhagyma-a-pattanasok-ellen-bizarr-szepsegtrukk.htmlSe szeri, se száma a különböző tippeknek, és trükköknek, amiket önjelölt szépségszakértők megosztanak követőikkel az interneten. Íme, a legújabb őrület. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.