Király Viktor új frizurára váltott

Forrás: Instagram/kiralyviktor -
haj focista copf Prága énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes focista-frizurára váltott - vajon mi késztette erre a változásra?

Király Viktor Prágában van, és az ezertornyú várost azzal tisztelte meg, hogy kis copfba fogta össze a haját. Vajon azt gondolja, hogy így szexisebb? Vagy netalán nem szeretné, hogy felismerjék? Nekünk mindenesetre így is nagyon bejön az énekes!

Forrás: Instagram/kiralyviktor
Micsoda átalakulás! Dukai Regina rövidebb hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20160420-dukai-regina-modell-rovid-hajra-valtott-hogy-pihentesse-a-hajat.htmlA gyönyörű modell úgy döntött, frissít picit a frizuráján, és a hosszú loknikat rövidebb fürtökre cserélte. Trend--Paris Hilton nem öregszik: elképesztő formában van az örökösnőhttp://www.life.hu/trend/20160420-paris-hilton-orokosno-a-coachella-fesztivalon-megmutatta-elkepeszto-formajat.htmlAz immár 35 éves szőkeség semmit sem változott az elmúlt évek alatt. Vajon hogy csinálja? Trend--Egy anya több pénzt költ a gyereke ruháira, mint más az életrehttp://www.life.hu/trend/20160419-egy-anya-tobb-penzt-kolt-a-gyereke-ruhaira-mint-mas-az-eletre.htmlA mindössze 11 hónapos Mya Byrne-t 120 ezren követik Instagramon, követői között pedig olyan celeb is szerepel, mint például Khloe Kardashian. A kicsinek ehhez nem is kellett mást tennie, mint édesen mosolyognia, miután anyja a legmenőbb szerelésekbe bújtatta. Trend--5+1 dolog, ami minden női táskában megtalálhatóhttp://www.life.hu/trend/20160415-ezeknek-feltetlen-benne-kell-lenni-a-taskadban-ha-no-vagy.htmlVannak olyan alapdarabok, amelyek nélkül nincs női táska. TrendOrigoCindy Crawford smink nélkül fesztiválozott - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160418-cindy-crawford-nem-sminkel-ha-koncertrol-van-szo-a-szupermodell-igy-is-szexi-foto.htmlA szupermodell valószínűleg a legmenőbb sztár lehetett a koncerten, hiszen egy kiló smink helyett inkább mérhetetlen jókedvvel indult bulizni a férjével. Trend--Miért jók a BB és CC krémek?http://www.life.hu/trend/20160415-miert-jok-a-bb-es-cc-kremek.htmlSemmi maszkhatás, vastag textúra vagy matt alapozás. Ebben a szezonban a fényes, hibátlan bőrszín a nagy sláger. Ennek eléréséhez válassz ragyogást fokozó sminkterméket. Ha az alapozódat szívesen lecserélnéd légiesen könnyebb megoldásra, akkor próbáld ki a BB vagy a CC krémeket. A választáshoz nézzük meg, mit is tudnak ezek az új generációs bőrtökéletesítő krémek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.