Sajnos manapság még mindig tabunak számít a nyilvános szoptatás, sokan ugyanis megbotránkoztatónak, visszataszítónak tartják, és persze mindezt szóvá is teszik. Összeállításunkban 5 nőt mutatunk be, akik megosztották a negatív tapasztalataikat.

Rengetegszer írtunk már a nyilvános szoptatásról, ám közel sem eleget. Felsorakoztattunk érveket és ellenérveket is, valamint megfordultak nálunk olyan világsztárok, akik anyaként büszkén, az egész világ előtt szoptatják gyereküket. Ezennel jöjjenek azok a nők, akik sajnos negatív tapasztalatokkal gazdagodtak.

Maria Corry

Mivel 5 Facebook-felhasználónak nem tetszett, hogy Maria Corry fotója bepillantást engedett a szoptatás örömeibe, a nő másnap egy olyan képet posztolt, amelyen egy félmeztelen Victoria' Sectret modell fényképe mögött etette meg kisbabáját.

"Szóval, miután a legutóbbi szoptatós képemet 5 ismerősöm jelentette a Facebooknak, ezért posztolom ezt. Remélem, ezt nem fogják törölni, mivel egy olyan képet is látszik rajta, amivel mindennap találkozhat az ember plakátokon, boltokban, áruházakban. Ezek miatt sohasem akadtak ki, vagy vették le őket, és tényleg mindenhol beléjük botlik az ember. De azokat az anyákat lenézik és megszólják, akik a gyermeküket szoptatják. Ez teljesen abszurd!" - írta a fotó mellé.

Emily Locke

A Pennsylvaniában élő Emily Lock-ot lefotózták, amint a nővére esküvőjén szoptatta 9 hónapos gyermekét. Ám pár perccel később odalépett hozzá egy biztonsági őr és közölte, hogy a szoptatás itt nem megengedett. Emily addig-addig bizonygatta, hogy ez teljesen legális, amíg az alkalmazott feladta. Mindenesetre a nő felháborodott,

és dühében megosztotta történetét, és persze a képet is a Facebookon is.

"Tessék, kirakom ezt a fotót, ti pedig eldönthetitek, hogy ez egy gyönyörű családi pillanat, vagy egy magamutogató gusztustalanság."

Forrás: Facebook / Emily Locke

Dylan Downing

Dylan egy sushi étteremben szoptatta kisbabáját, amikor egy pincérnő odalibbent, és nemes egyszerűséggel

a gyerek fejére tett egy szalvétát.

Dylanből persze azonnal kitört a kérdés, hogy "Hogy merészeli megérinteni a gyerekemet?" A pincérnő rémülten elsietett, talán nem meglepő, de a borravalónak is búcsút mondhatott. Mindenesetre a történetből született egy Facebook-poszt, és persze az étterem oldalán landolt, azzal a címmel, hogy "NE fogdosd a szoptató anyákat!"

Forrás: Youtube

Sarah Stage 

A fehérneműmodell, akit arról ismert meg a világ, hogy  terhesen is kockás volt a hasa, nemrég egy szoptatós képpel rukkolt elő az Instagramon, ám nem sokkal később eltávolították, mivel valakinek nem tetszett. Sarah azonnal visszarakta a fotót azzal a szöveggel, hogy "Nincs szükségem gyűlöletre, amikor ilyen szép pillanatban van részem a fiammal."

Aidan Johnson 

Aidan egy ohioi edzőterem bisztrójában szoptatta gyermekét, amikor közölték vele, hogy van fent egy erre a célra fenntartott szoba, ahol

nyugodtan szoptathat.

A feldühödött nő később a Facebookon részletezte, hogy mennyire kellemetlenül érintették a történtek, és hogy megbántottnak, szomorúnak, és megalázottnak érzi magát, valamint, hogy azt sem érti, hogy mi köze van bárkinek is ahhoz, hogy hol szoptatja a gyerekét.