Taylor Swift felismerhetetlenül fesztiválozott – Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Robert Downey Jr. Sienna Miller Taylor Swift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melyik pasi volt ezen a héten a vörös szőnyegek királya? Ki volt a coachella fesztivál legdögösebb celeblánya? Szavazd meg te!

2 variáció a feketére

Az Amerika Kapitány premierjén Emily VanCamp egy gyönyörű, csillogó felsőrészhez pliszírozott szoknyát választott, míg a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke egy másik filmpremieren jelent meg egy kissé túlkombinált feketében. Ennél sokkal dögösebb szokott lenni.

Emily VanCamp, Emilia Clarke Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Coachella életérzés

A coachella első hétvégéjén már túl vagyunk, de a legnagyobb buli még erre a hétvégére ígérkezik. Mindenesetre az első hétvége sem volt mentes a sztároktól. Vanessa Hudgens és Taylor Swift is ott voltak, habár alig felismerhetően vegyültek el a tömegben. Taylor Swift főleg meglepett minket ezzel a szőke hajjal és a fiús külsővel.

Vanessa Hudgens, Taylor Swift Forrás: AFP

Ki a menőbb fesztiválozó?

Pasimustra

Vajon van jobb pasi a Vasembernél? A Titánok harca sztárja, Luke Evans próbálta ezen a héten megszorítani kedvenc Bosszúállónkat. A cipőválasztást mondjuk egyiküknél sem díjazzuk.

Luke Evans, Robert Downey Jr. Forrás: AFP

Ki a dögösebb a vörös szőnyegen?

Kedvencünk

Sienna Miller kissé bohókás ruhája ezzel az ezüst cipővel szuper választás volt. A színésznőnek ráadásul a sminkje is gyönyörű volt: kiválóan hozta a no makeup vonalat.

Sienna Miller Forrás: AFP
Sminktipp anyáknak - Így ragyogj fiatalos és 50 feletti anyukaként!http://www.life.hu/trend/20160421-sminktipp-anyukaknak.htmlAnyaként már kevesebb ideje van az embernek saját magára, éppen ezért egy-egy különlegesebb alkalomra szuper érzés kicsit szépítkezni. Íme, néhány tipp, hogy kivételesnek érezd magad! Trend--Szerethetően különc – Nézd meg Prince legőrületesebb fellépőruháit!http://www.life.hu/trend/20160421-prince-enekes-kulonc-stilusara-emlekezunk.htmlMég David Bowie halálát sem sikerült felfognunk, máris újabb zenei legenda távozott az élők sorából – de a halhatatlanok közé. Prince nemcsak zenéjében volt egyedi, színpadi megjelenése sem volt éppen hétköznapi. Szerethetően különc stílusát felelevenítve emlékezünk rá! Trend--Érettségi előtt állsz? Így sminkelj a ballagásodra!http://www.life.hu/trend/20160419-igy-sminkelj-ballagasra.htmlÉrettségi előtt állsz? Ballagásra készülsz? Legyen a sminked is tökéletes a napon, amikor mindenki téged figyel! Nézd meg Várady Polett tippjeit! Trend--Isten éltesse a kalapok királynőjét! 90 éves lett II. Erzsébethttp://www.life.hu/trend/20160420-ii-erzsebet-kiralyno-a-kalapok-szerelmese-90-eves-lett.htmlSzeptemberben még az Egyesült Királyságban leghosszabb ideje uralkodó koronásfőként ünnepelték II. Erzsébet királynőt, most pedig 90. születésnapja miatt ég lázban a brit monarchia. Mi ezúttal ikonikus kalapkollekciójával emlékezünk meg a nagy napról, és azt a magyar tervezőt is bemutatjuk, aki a királynő egyik kalaposmesterénél dolgozott. Trend--Sminkelj úgy, mint Emma Watsonhttp://www.life.hu/trend/20160419-sminkelj-ugy-mint-emma-watson.htmlA színésznő üde jelenségének titka a "kevesebb néha több" elve. Igazi csendes lázadó, smink terén a no makeup lelkes híve. Ha mégis ki kell tennie magáért, akkor meleg árnyalatokban ragyogva mutatja meg egyéniségét. Trend--Fiatalodj éveket a sminkeddel – Így csináld!http://www.life.hu/trend/20160413-fiatalodj-eveket-a-sminkeddel.htmlNem feltétlenül kellenek nagyobb beavatkozások, hiszen már néhány sminktrükk segítségével is éveket fiatalodhatsz. Hogyan? Larion Oscar elárulja! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.