Vajna Timi a kaliforniai sziklák között süttette pőre combjait - Fotó!

Forrás: Instagram/ Vajna Timi -
Kalifornia comb szikla Andy Vajna nyaralás villantás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi még a sivatagi forróságot is fokozni tudja dögös combjaival. 

Andy Vajna csinos felesége éppen a kaliforniai napsütést élvezi, és nem is akárhogy! Egy apró topban és végtelen combjait megvillantva vette be a sziklás vidéket. Timi annyira szexi a kirándulását dokumentáló Instagram-fotóján, hogy biztosak vagyunk benne: az amúgy is meleg sivatagi levegőt még jobban felforrósította a jelenléte.

Forrás: Instagram/ Vajna Timi

Így fest Vajna Tímea tiszta szőkén

Az üzletasszony is beszállt abba a hetek óta tartó Facebook-játékba, amelynek során a felhasználók gyermekkori képeket osztanak meg magukról. Nézd meg, hogy festett Timi teljesen szőkén! Olvasd elk a Life.hu cikkét!

Ilyen öltözékben még sosem láthattuk Bódi Sylvit - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/trend/20160308-bodi-sylvi-negyvenot-fokban-talpig-beburkolozva-setalt-szenegal-utcain.htmlMég sosem láthattunk egyetlen olyan fotót sem Bódi Sylviről, amelyen ennyire be lenne burkolózva. A gyönyörű modellnek pedig ezúttal jó oka volt rá, hogy eltakarja testét. TrendOrigoA smink nélküli Szinetár Dóra éveket tagadhatna le a korából - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160210-szinetar-dora-smink-nelkul-eveket-tagadhatna-le-a-korabol.htmlAz egyik leggyönyörűbb magyar színésznőt Londonban kapták lencsevégre smink nélkül. Elnézve Szinetár Dóra fotóját megállapítottuk: éveket is letagadhatna korából. Trend--Szabó Zsófi igazi dívaként tündökölt - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160114-szabo-zsofi-smaragzold-ruhaban-igazi-divakent-tundokolt.htmlMicsoda glamour! Szabó Zsófi úgy tündököl legújabb Instagram-fotóján, mint egy valódi hollywoodi csillag. TrendOrigoA mindig morcos Victoria Beckham megmutatta, hogy igenis van humorahttp://www.life.hu/trend/20160113-victoria-beckham-egy-probababaval-tancolva-viccelodott.htmlDavid Beckham szigorú ábrázatú felesége munka közben mutatta meg, hogy valójában egy igazi Humor Herold. TrendCsupán egy vékony réteg csipke takarja Rosie Huntington-Whiteley testéthttp://www.life.hu/trend/20160107-rosie-huntington-whiteley-sajat-tervezesu-csipkeben-villantott-tokeletes-testet.htmlNem sokat bíz a képzeletre Rosie Huntington-Whiteley fotója, melyen saját tervezésű csipke fehérneműjében pózolt, melyet a M&S számára alkotott meg. TrendOrigoMicsoda átalakulás! Ismét rövid hajra váltott Alyssa Milanohttp://www.life.hu/trend/20151220-alyssa-milano-ismet-rovid-hajra-valtott.htmlHihetetlen változáson ment keresztül a sorozatsztár: Alyssa Milano ugyanis ismét rövid hajat vágatott magának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.