Így fest Vajna Tímea tiszta szőkén - Szerinted hogy áll neki?

frizura fotó Andy Vajna szőke Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az üzletasszony is beszállt abba a hetek óta tartó Facebook-játékba, amelynek során a felhasználók gyermekkori képeket osztanak meg magukról. Nézd meg, hogy festett Timi teljesen szőkén!

Andy Vajna felesége a kép alapján egy szépségversenyen indulhatott, ahol a hatos sorszámot kapta. A szőke fürtök láttán többen is megjegyezték, hogy Timi így is nagyon dögös, de a barna haj sokkal jobban áll neki.

Vajna Tímea szőkén! Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Jobban van Andy Vajna - Közös képet posztolt férjével Tímea

Tímea legújabb posztjában hangulatstátuszaként a "Csodásan van"-t tűntette fel az alábbi fotóhoz. A TV2 tulajdonosának egy műtéti szövődmény miatt kellett kórházba mennie.

Timi inkább szőke legyen, vagy maradjon barna?

Nem spórolt a dekoltázzsal! Penélope Cruz még mindig őrülten szexihttp://www.life.hu/trend/20160202-penelope-cruz-szineszno-hatalmas-dekoltazst-villantott-a-zoolander-madridi-premierjen.htmlPont ezért szeretjük annyira a színésznőt: úgy mutat magából többet, hogy közben nem válik közönségessé. Trend--Ennél tündéribb képet még nem láthattál Mihalik Enikőrőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-kutya-mihalik-eniko-szabadido-instagram.htmlA magyar szupermodell ismét villantott, de most nem a cickóit, hanem szőrös kis kedvencét mutatta meg a rajongóknak. TrendOrigoHazudott Catherine Zeta-Jones? Így őrzi meg a szépségét a 46 évesenhttp://www.life.hu/trend/20160201-catherine-zeta-jones-szineszno-szepseget-igy-orzi-meg-valojaban-46-ev-felett.htmlA világsztár nemrég elhintette, hogy egy bizonyos szépségápolási eszköznek köszönheti fiatalos megjelenését közel az ötödik x-hez. A valóság azonban ennél jóval árnyaltabb. Trend--Nicole Kidman egyre jobban hasonlít egy szoborrahttp://www.life.hu/trend/20160201-nicole-kidman-szoborkent-galazott-sag-awardson.htmlA színésznő is megjelent a szombati SAG Awardson, de nem kápráztatta el rajongóit sem ruhájával, sem mosolyával, sőt! Mostanában egyre kevesebb a mimikája. Trend--Susan Sarandon rendesen kipakolta a melleithttp://www.life.hu/trend/20160201-susan-sarandon-melltartoban-jelent-meg-a-sag-awards-voros-szonyegen.htmlA színésznő nem sokat gondolkodhatott, mit vegyen fel a szombati vörös szőnyeges eseményre. Gyakorlatilag melltartóban gálázott. Trend--Nyugdíjba vonul minden idők leghíresebb szupermodellje, Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20160201-cindy-crawford-szupermodell-50-evesen-abbahagyja-a-modellkedest-es-nyugdijba-vonul.htmlCindy Crawford 50. születésnapja után azt tervezi, hogy végleg maga mögött hagyja modellkarrierjét. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.