Nem fog az idő az olasz szívtiprón, Eros Ramazottin

öregedés sármos Eros Ramazzotti énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen! Az 52 éves olasz énekes nem öregszik: Eros Ramazotti még mindig olyan sármos, mint karrierje kezdetén. Friss fotó!

Nagyon rég láthattunk friss fotót az olasz szívtipróról, aki nemcsak hangjával, hanem szexi megjelenésével is nők százezreit vette le a lábáról. Eros Ramazottit most motorozáshoz készülődve kapták lencsevégre, és a jelek szerint a sármőr az elmúlt években szinte semmit sem öregedett, 52 évesen ugyanannyira dögösen fest, mint karrierje kezdetén.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/

A szabadság életérzését adja – Ezért imádjuk a farmert nyáron is!http://www.life.hu/trend/20160503-a-farmer-nyarra-is-tokeletes-valasztas.htmlA farmer lezser életérzést és a szabadság eszményét közvetíti, amit mikor máskor élhetnénk meg leginkább, mint nyáron. Így szinte minden farmer, legyen szó kabátról, ingről, shortról, rövidnadrágról, vagy ruháról, alapdarabnak számít, és a ruhatár legfontosabb eleme a forró nyári napokon. Trend--Ezek legdögösebb fürdőruhák! Te melyiket választanád?http://www.life.hu/trend/20160502-valogass-a-legdogosebb-furdoruhak-kozott.htmlSzínes, mintás, fodros, klasszikus, egybe- és különrészes – rengetegféle fazon és stílus közül válogathatunk idén, ami a fürdőruhákat illeti. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoMindenkit lepipált a 78 éves Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20160502-jane-fonda-78-eves-szineszno-elkepesztoen-jol-nez-ki.htmlJane Fondán nem fog az idő vasfoga, és akár 15 éves is simán letagadhat valódi korából. Trend--Berki Krisztián szakálla extrém színre váltotthttp://www.life.hu/trend/20160502-berki-krisztian-a-tv2-nagy-duett-szereploje-szakalla-extrem-szinre-valtott.htmlA macsó a Nagy Deuttben neonszínűre festette át az állszőrét, ami valószínűleg jobban stimmel a Kacsatánc című dalhoz. Trend--Párban stílusosan – Öltözz össze a szerelmeddel!http://www.life.hu/trend/20160501-parban-stilusosan-oltozz-ossze-a-szerelmeddel.htmlHa már lélekben megvan közöttetek az összhang, akkor arra is odafigyelhettek – akár egy hétvégi romantikus séta vagy egy különleges összejövetel alkalmával –, hogy külsőleg is megteremtsétek a harmóniát. Trend--Érezd magad a trópusokon – A legdögösebb virágminták nyárra!http://www.life.hu/trend/20160429-viragmintas-ruhak-es-kiegeszitok-nyarra.htmlMinden tavaszi-nyári szezonban megtelnek a boltok a szívmelengető virágmintás holmikkal. A mezők virágai mellett a trópusi minták is igencsak szerethetők, ráadásul tökéletes választásnak fognak bizonyulni a forró nyári napokon. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.