Estélyi ruhák újragondolva: João Paulo brazil blogger körülnézett a lakásában, és az ott talált anyagokból elkészítette a MET gála vörös szőnyegén felvonult ruhakölteményeket. Az eredmény pedig lenyűgöző lett.

Végy egy szemeteszsákot, egy kevés alufóliát, szükség esetén ragasztószalagot, majd az egészet borítsd magadra, és szaggasd ki a megfelelő helyeken - máris tiéd a MET gálán felvonult ruhaköltemények egyike, pontosabban annak másolata. 

João Paulo blogger, aki hírességek vörös szőnyegen viselt darabjait másolja le és készíti el a házában fellelhető legkülönfélébb anyagokból, ezúttal a MET gála dizájnerdarabjait gondolta újra vécépapírral és alumíniumpapírral megfűszerezve. 

Így néz ki a saját kezűleg megalkotott Karlie Kloss-féle Brandon Maxwell-darabja:

Forrás: Instagram/Johndrops

Ezt az újratervezést még Taylor Swift is megirigyelte volna:

Forrás: Instagram/Johndrops

Kate Hudson egészen másképp festett volna ebben a szemeteszsákos-papírcsíkos összeállításban:

Forrás: Instagram/Johndrops

 

Futurizmus, robotkar és Madonna csipkefeneke
Minden év májusában egy tematikus eseményen élhetik ki divatszenvedélyüket a legkülöncebb sztárok. A Met-gála ugyanis az a rendezvény, ahol mindenki bátran megmutathatja kreativitását. Az idei év témája: "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology". Vagyis a technológia társadalmát, a gépek emberek fölé kerekedését jelenítették meg a celebek az öltözékükkel. Nézzük, kinek hogyan sikerült a feladat: kattints ide a Life.hu cikkéért!