Balett-táncosok, ahogy még sosem láttad őket

Forrás: Instagram/Nisian -
balett-táncosnő táncos test balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű, és kecses mozdulatok mögött bizony kőkemény gyakorlás van. Nem olyan egyszerű a táncosok élete, mint amilyennek a színpadról tűnik. Íme, a fotók, amik bizonyítják.

Minden sportnak, és mozgásformának megvannak a maga kihívásai. Nem könnyű a táncosok élete sem, hiszen nekik a színpadon el is kell rejteniük a fájdalmukat. A balett légies mozdulataihoz rengeteg gyakorlásra és áldozatra van szükség.

Forrás: Instagram/Nisian

Rengeteg időbe telik, mire a táncosok teljes összhangba kerülnek a saját testükkel, majd a partnerükével is. Még több idő, mire minden mozdulat és gyakorlat teljesen tökéletes és kidolgozott lesz.

Forrás: Instagram/Nisian

Ahhoz, hogy valaki igazán profivá váljon, már egészen kicsi korban szükséges elkezdenie a gyakorlást.

Forrás: Instagram/Nisian

Aztán évek múlva olyan táncossá válhat, aki tényleg parancsol a testének.

Forrás: Instagram/Nisian

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.