Az énekesnő a hírek szerint évi 130 ezer dollárt fizet apjának, Jamie Spearsnek azért, hogy rendezze az ügyeit és felügyelje a dolgait.

8 éve történt, hogy minden idők egyik legnagyobb popénekesnője, Britney Spears idegösszeomlást kapott. Akkor a bíróság édesapját, Jamie Spearst jelölte ki a sztár gyámjának.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Mr. Spears azóta is lelkesen végzi a rá osztott feladatokat: a sztár letétkezelőjeként intézi nem csupán Britney vagyonáért felel, hanem az énekesnő fizikai és lelki jólétéért, a zenei karrierjéért, és a hivatalos ügyeiért is. Jogi döntéseket nem hozhat apja és ügyvédje beleegyezése nélkül. A New York Times szerint mindezért évi 35 millió forintnak megfelelő összeget fizet meghatározatlan ideig Britney az édesapjának.

Az 5 legszexibb klip Britney Spearstől
Az énekesnő már tizenévesen világsztárrá vált, és nem volt ember, aki ne imádta volna őt és a zenéjét. Ahogy teltek az évek, egyre nehezebben birkózott meg a hírnévvel, és karrierje egy időre a lejtőre került. Azóta azonban sikerült bebizonyítania, hogy ott a helye a legnagyobbak között. Összeszedtünk pár igazán dögös klipet, melyekre a mai napig boldogan rázzuk a fenekünket: kattints ide értük!