Ennyit változott Britney Spears 3 év alatt - Elképesztő fotó!

fotó Britney Spears énekesnő edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő az elmúlt években újra szupersztárrá edzette magát és fantasztikus külsejével újra rabul ejtett minket. Egy három évvel ezelőtt készült felvételen jól látszik, hogy a sztár szinte teljesen újjászületett. 

A tinisztárból lett énekesnő nagyjából nyolc évvel ezelőtt szenvedett súlyos idegösszeroppanást, ám azóta sikerült újból talpra állnia. 2013-ban még javában tömte magába a fagyit, emellett a külsejét is eléggé elhanyagolta. Akkoriban nem sűrűn volt fellépése, és a magánélete is romokban hevert.

Forrás: NORTHFOTO/Jack/X17online.com/Primo-Jack/X17online.Com

Britney Spears ma már viszont újra a régi. Megszabadult a feles kilóktól, és 2016-ban már újúlt erővel lép színpadra, persze a rajongók legnagyobb örömére.

Forrás: V Magazine /Mario Testino

Micsoda test! Elképesztő formában van Britney Spears

A kétgyerekes popsztár Instagram oldalán mutatta meg magát rajongóinak napozás közben, egy szál bikiniben. Dögös fotó!

Péterfy Bori nem csak a színpadon rock sztár. Ez azonban az alakján egy cseppet sem látszik. Igaz, köze lehet ehhez annak, hogy több mint 20 éve a jóga szerelmese. Sőt, ha teheti, gyalog vagy biciklivel közlekedik. Nem beszélve a koncertekről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.