Paris Hilton bálkirálynőként tündökölt – Heti stílusmustra

bálkirálynő Sarah Jessica Parker Paris Hilton Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten minden a MET-gáláról szólt, de amíg a csodás sci-fi jelmezektől és robotkaroktól volt hangos a sajtó, más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak. Nézzük, hogy teljesítettek ott a sztárok.

Paris Hilton kétszer

Őszintén szólva, soha nem gondoltuk, hogy Paris Hiltonnak különösebb stílusérzéke lenne, de azért néha nagyon betalálnak a választásai. Így volt ez a héten is, amikor ráadásul duplázott az örökösnő. A csodás balerinaruhát stílusosan a New York Ballett gáláján viselte, míg a kövekkel kirakott estélyit egy jótékonysági eseményre vette fel.

Paris Hilton Forrás: AFP

Melyik ruha tetszik jobban?

Akiket nem szerettünk

Volt már hasonló darab, amiért odáig voltunk, de Olivia Culpo választása ezúttal nem volt az igazi. A hét negatív meglepetése Julianne Moore, aki nagyon ritkán téved, de most az ő ruhájáért sem rajongtunk.

Olivia Culpo és Julianne Moore Forrás: AFP

Kinek a ruhája volt rosszabb választás?

A legjobb street style szettek

Hiába, Lady Gaga a hétköznapokban is Lady Gaga. Az egész outfitet imádjuk, de különösen a felvarrókkal díszített kabátot. Másik kedvencünk a héten Karlie Kloss volt, aki sportos outfitjéhez fehér zakót választott.

Lady Gaga és Karlie Kloss Forrás: Northfoto

Kinek jobb a stílusa?

A kedvencünk

Sarah Jessica Parker a MET-gálás ruhaválasztásával nem nyűgözött le minket, de az anyák napi gálán viselt darabot imádtuk. Hiába, a klasszikus elegancia mindig telitalálat. Még egy modern Carrie-nyaklánc is megvillant a színésznő nyakában.

Sarah Jessica Parker Forrás: AFP
Szuper kiegészítők a tökéletes strandélményérthttp://www.life.hu/trend/20160506-a-legmenobb-kiegeszitok-a-strandra.htmlSikerült megtalálni a tökéletes fürdőruhát? Alig várod, hogy végre fel is vehesd? Mutatunk még néhány kiegészítőt a szuper strandélményért! Trend--Pasztell álmok – Öltözz fagyiszínekbe!http://www.life.hu/trend/20160505-pasztell-almok-oltozz-fagyi-szinekbe.htmlEgy forró nyári napon nincs is jobb választás a fagyiszíneknél. A pasztellsárga, a derűs kék, a rózsakvarc, a barackos árnyalatok, a mentazöld mind a nyár szívmelengető színei, üdeséget, könnyedséget kölcsönöznek viselőinek. TrendOrigoA szabadság életérzését adja – Ezért imádjuk a farmert nyáron is!http://www.life.hu/trend/20160503-a-farmer-nyarra-is-tokeletes-valasztas.htmlA farmer lezser életérzést és a szabadság eszményét közvetíti, amit mikor máskor élhetnénk meg leginkább, mint nyáron. Így szinte minden farmer, legyen szó kabátról, ingről, sortról, rövidnadrágról vagy ruháról, alapdarabnak számít, és a ruhatár legfontosabb eleme a forró nyári napokon. Trend--5 kérdés a szépségről: Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/trend/20160504-5-kerdes-a-szepsegrol-som-balogh-edina.htmlA Life.hu szépségszakértője, a mindig bájos Som-Balogh Edina ezúttal szépségápolási rituáléiba avatott be minket, és azt is elárulta, mi az a sminktermék, ami mindig ott lapul a táskájában. Trend--Minták, feliratok, szexi szabások – Ezek a nyár legmenőbb pólói!http://www.life.hu/trend/20160504-mintak-feliratok-dogos-szabasok-ezek-a-nyar-legmenobb-poloi.htmlAz egyszínű és a kicsit vagy alig díszített basic pólók mellett idén rengeteg extrém fazon és minta közül válogathatunk. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoAranycipő, sétapálca és színes kontaktlencse – Pasimustra a Met-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160503-pasimustra-a-met-galarol.htmlKik voltak a legdögösebb pasik a Met-gála vörös szőnyegén? Kié volt a legextrémebb ruha? Kezdődjön a pasimustra! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.