A héten minden a MET-gáláról szólt, de amíg a csodás sci-fi jelmezektől és robotkaroktól volt hangos a sajtó, más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak. Nézzük, hogy teljesítettek ott a sztárok.

Paris Hilton kétszer 

Őszintén szólva, soha nem gondoltuk, hogy Paris Hiltonnak különösebb stílusérzéke lenne, de azért néha nagyon betalálnak a választásai. Így volt ez a héten is, amikor ráadásul duplázott az örökösnő. A csodás balerinaruhát stílusosan a New York Ballett gáláján viselte, míg a kövekkel kirakott estélyit egy jótékonysági eseményre vette fel.

Paris HiltonForrás: AFP

Akiket nem szerettünk 

Volt már hasonló darab, amiért odáig voltunk, de Olivia Culpo választása ezúttal nem volt az igazi. A hét negatív meglepetése Julianne Moore, aki nagyon ritkán téved, de most az ő ruhájáért sem rajongtunk. 

Olivia Culpo és Julianne MooreForrás: AFP

A legjobb street style szettek 

Hiába, Lady Gaga a hétköznapokban is Lady Gaga. Az egész outfitet imádjuk, de különösen a felvarrókkal díszített kabátot. Másik kedvencünk a héten Karlie Kloss volt, aki sportos outfitjéhez fehér zakót választott. 

Lady Gaga és Karlie KlossForrás: Northfoto

A kedvencünk 

Sarah Jessica Parker a MET-gálás ruhaválasztásával nem nyűgözött le minket, de az anyák napi gálán viselt darabot imádtuk. Hiába, a klasszikus elegancia mindig telitalálat. Még egy modern Carrie-nyaklánc is megvillant a színésznő nyakában. 

Sarah Jessica ParkerForrás: AFP