Vajna Timi: "Kislány koromban elöl deszka, hátul lécnek csúfoltak”

Vajna Timi feleség kislány Andy Vajna jóga csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna gyönyörű feleségével egy hangulatos jógaórán nyújtottunk, lazítottunk, és beszélgettünk arról is, hogyan kezeli a negatív megnyilvánulásokat.

Vajna Timinek nem volt idegen a jóga világa, hiszen Amerikában és itthon is sokféle jógaórán vett már részt. Timinek szinte azonnal sikerültek a nehezebb ászanák, és a fejállás, illetve a kézállás sem okozott neki gondot. A jógaóra után, egy csajos beszélgetés során az is kiderült,

Timi próbál minden helyzetben pozitívan gondolkodni,

még akkor is, amikor sértő mondatokkal találja szemben magát.

Vajna Timi Fotó: Szabó Gábor/Origo

„A jógát itthon próbáltam először, és azonnal beleszerettem. Később Amerikába folytattam, ahol nagyon népszerűek a különféle jógaórák. Ott voltam először bikram jógán,

de van olyan óra is, ahol rappelve beszél az instruktor,

vagy például hippijóga-óra, ahol a tanár pozitív szavakat mondogat, miközben körbejár, és javítja a testtartásokat.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Melanie Griffith is mesélte nekem, hogy mindennap gyakorol, és ezzel tartja karban a testét”


Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Kiskoromban balettoztam, ennek köszönhetően máig hajlékony vagyok, így könnyen mennek a nyújtások a jógaórán. Szeretem a kihívásokat is, mint a fejállás vagy az egyensúlygyakorlatok.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Azt viszont be kell vallanom, az edzéseket rapszodikusan sikerült beiktatnom az életembe, de az az ideális számomra, ha heti kétszer-háromszor tudok sportolni” – magyarázta Timi, akit a dinamikus jógaórám után faggattam az élményeiről.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Nagyon jólesett a jóga, mert éppen tegnap futottam, és izomlázam van. Általában a hátam szokott fájni, lent a derekamnál.

Mivel szorongó típus vagyok, sokszor összehúzom magam, ez abból is adódik, hogy kislány koromban úgy csúfoltak: „elöl deszka, hátul léc”.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Akkoriban mindig összerezzentem és bezártam, ez az érzés máig megmaradt, így amikor stressz ér, automatikusan zárok. Amikor a kobra ászanát gyakoroltuk, éreztem, mennyire felszabadító, ahogy nyit a vállam és a mellkasom” – mondta Timi, aki azt is

elárulta, hogyan kezeli az őt ért negatív megnyilvánulásokat.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Úgy gondolom, aki ki van békülve önmagával, és tisztában van a képességeivel, be tudja vonzani a jót az életébe. Abban hiszek, hogy amit másoknak adok, azt kapom vissza, ezért érdemes mindenki felé együttérzéssel és szeretettel fordulni.

Akiktől negatív kommenteket kapok, azoknak is próbálok azzal segíteni, hogy közvetlenül válaszolok nekik,

ekkor gyakran megváltozik a hangnem és visszakoznak” – mesélte Timi, akivel az óra végén hangtállal és Koshi-haranggal relaxáltunk.

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Sarka Katán csavartunk egyet. Larion Zoé és Müller Attila páros jógán tündökölt. Sugár Berci átvette az irányítást, és mi tanultunk tőle új ászanákat. Aleskával lebegtünk a föld felett, Varga Izabellának katartikus élmény volt első jógaórája.
Vicces jógapercek Bebével – jógaórára vittük az énekesthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-bebet-abebe-daniel-enekest-jogaorara-vittuk.htmlA mosolygós énekest, aki nemrég drasztikus fogyókúrán esett át, jógaórára invitáltuk, ahol többet nevettünk, mint izzadtunk. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoDukai Regina: „Jóga közben tudok teljesen kikapcsolni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-dukai-regina-modellt-jogaorara-vittuk-mivel-o-mar-gyakorlott-jogazo-a-nehezebb-aszanakat-is-ugyesen.htmlA modellt régóta szerettem volna elcsalni a jógaórámra, amikor igent mondott, tudtam, ez egy igazán csajos gyakorlás lesz. Ez Zsír!--Jógaórával leptük meg Iszak Esztithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-iszak-esztit-a-viva-tv-musorvezetojet-gerincjoga-orara-vittuk.htmlA gyönyörű műsorvezetőt elcsaltam egy jógaórámra, és bár sejtettem, hogy ügyesen végrehatja majd a nehezebb testtartásokat is, arra nem gondoltam, hogy remek jógatársra lelek benne. Ez Zsír!--Molnár Anikót jógaórára vittükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-molnar-anikot-az-egykori-nagy-ot-jogaorara-vittuk-es-megdolgoztattuk-az-izmait.htmlAz egykori Nagy Őt meginvitáltuk egy gerincjógaórára, és bár tinédzserkora óta nem próbálta az ászanák világát, ügyesen hajtotta végre a nyakatekertebb pózokat is. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoJógával leptük meg a Hot Men Dance csapatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151127-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-erotikus-revutanccsapatat-jogara-vittuk.htmlBevallom, életemben először úgy érkeztem a jógaórára – amit én tartok –, hogy fogalmam sem volt, mit kezdek öt tökéletes izomzatú, erotikus revütáncos sráccal, akik, be kellett látnom, egy cseppet sem konyítanak az általam imádott ászanákhoz. Ez Zsír!--Marót Viki: „A bátyám, Flipper Öcsi vitt el először a templomba"http://www.life.hu/ez-zsir/20160412-marot-viki-enekesnot-batyja-flipper-ocsi-vitte-el-eloszor-a-temploma-egyutt-jogaztunk-vikivel.htmlA Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar énekesnőjének kevés ideje jut arra, hogy kikapcsolódjon és sportoljon, ezért nagy örömmel jött, amikor meginvitáltuk egy jógaórára, ahol a hit kérdéséről is beszélgettünk. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.