Megválasztották az idei év legszebb gyermekeit

Forrás: ChristianPaprika -
kisfiú szépségverseny kislány gyermek Little Miss Hungary szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén 13. alkalommal került megrendezésre a Little Miss Hungary Gyermekszépségverseny és tehetségkutató. Megválasztották az idei év legszebb és legtehetségesebb gyerekeit, valamint a legszebb anyukát is.

A korábban elődöntőkön kiválasztott kislányoknak és kisfiúknak népviseletben, utcai ruhában, koktélruhában és egy fantázia kosztümben kellett felvonulniuk a zsűri előtt, valamint minden versenyzőnek készülnie kellett egy rövid műsorszámmal is. A verseny abszolút győztese a lányok közül Sarkadi Bíborka, míg a fiúknál Till Krisztián lett. Ők lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a Little Miss World és Little Miss Europe versenyeken Görögországban.

Abszulút győztes Sarkadi Bíborka Forrás: Little Miss Hungary

A 2016-os gála több szempontból is rendhagyó volt. Bartalovics Ildikó versenyigazgató ugyanis meghívta az elmúlt 12 év Little Miss Hungary versenyeinek győzteseit, akik közül megválasztották a királynők királynőjét, valamint kiállítást rendeztek a verseny történetének fotóiból, sajtóanyagaiból, és fontosabb emlékeiből. Nagy megtiszteltetés, hogy a 13. Little Miss Hungary Gyermekszépségverseny és tehetségkutatóra ellátogatott Natalya Kovalyova, a Little Miss World versenyeket 46 országban összefogó cég tulajdonosa, illetve egy világhírű fotós, Paolo Marchetti is.

Gunics Rebeka, Mini Miss Hungary Forrás: ChristianPaprika

Kategória győztesek:

Gunics Rebeka, Mini Miss Hungary
Kaiser Csinszka, Little Miss Hungary
Bábel Virág, Pre-teen Miss Hungary
Tóth Boglárka, Tini Miss Hungary
Kovács Kevin, Mini Mister Hungary
Dexler Dominik, Little Mister Hungary
Till Krisztián, Pre-teen Mister Hungary
Gunics Rafael, Tini Mister Hungary

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.