A következő sztárutódok a hónap végén valószínűleg nem fordulnak anyagi segítségért híres szüleikhez, sőt! A szituációt lehet, hogy fordítva kell elképzelnünk. Jöjjenek azok a hírességek és még híresebb gyerekeik, akik anyagiak tekintetében lepipálták szüleiket. 

Miley Cyrus és Billy Ray Cyrus 

Miley Cyrus még jó kislányként, a Disney csatornán futott Hannah Montana című filmsorozat címszereplőjeként lett ismert 2006-ban. Miley zenei karrierjét szintén zenész édesapja, a híres countryénekes, Billy Ray Cyrus egyengette akkoriban. A szerető apuka mindent megtett lánya sikeréért, ez pedig ki is fizetődött, olyannyira, hogy Miley rövid időn belül túlszárnyalta a papát: míg Billy Raynek csupán 50 millió dollár az összvagyona, addig a lányáé 150 millió. 

Miley és énekes apja, Billy Ray CyrusForrás: AFP

Jennifer Aniston és John Aniston 

John Aniston Görögországban született, majd az Egyesült Államokban szerezte színészi diplomáját. Legismertebb szerepét az Életünk napjai című sorozatban és A sivatag átka című filmben játszotta. Mindezzel pedig John a becslések szerint 10 millió dolláros vagyonra tett szert. Ez azonban szinte semmi ahhoz képest, amit a lánya, Jennifer Aniston gyűjtögetett össze az évek alatt. Az egykori Rachel Green 150 millió dolláros vagyonnal büszkélkedhet. 

Jennifer és John AnistonForrás: AFP

Charlie Sheen és Martin Sheen 

Bár Charlie Sheen neve az utóbbi időben általában nem filmsikerei kapcsán merül fel, még sincs oka panaszra, ugyanis 120 millió dollár lapul a bankszámláján. Charlie egyébként 9 évesen, 1974-ben szerepelt először a kamerák előtt, az apja mellett egy kisebb szerepben, első főszerepét pedig 1986-ban játszotta A szakasz című háborús filmdrámában. Édesapja, Martin Sheen olyan neves rendezőkkel dolgozott együtt, mint Martin Scorsese, Steven Spielberg, Oliver Stone vagy Francis Ford Coppola, és híresebb filmjei közé tartoznak például az Apokalipszis most című film és Az elnök emberei című sorozat. Martin Sheen nagyjából 50 millió dolláros vagyonnal gazdálkodhat. 

Charlie és Martin Sheen közös filmje A megtörhetetlenForrás: AFP

Angelina Jolie és Jon Voight

Angelina Jolie édesapja, Jon Voight 1969-ben robbant be a köztudatba az Éjféli cowboy című filmben nyújtott alakításával. 1978-ban A Hazatérés című filmért megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat, és Cannes-ban is elnyerte a legjobb színésznek járó díjat. Voight a filmjeivel nagyjából 45 millió dolláros vagyonra tett szert. A szintén híres és Oscar-díjas utód ebben az esetben is jócskán túlszárnyalta szülőjét, Angelina saját vagyona ugyanis 120 millió dollár körül mozog. 

Angelina Jolie és apja egy fiatalkori, mosolygós képenForrás: Northfoto

Gwyneth Paltrow és Blythe Danner 

Sokan nem tudják, hogy Gwyneth Paltrow egy igazi filmes családból származik. Az édesapja, Bruce Paltrow producer és rendező, az édesanyja, Blythe Danner pedig szintén színésznő. Danner olyan filmekben játszott, mint az  Eljövendő világ, az X-akták: A film, vagy a Mint a hurrikán. Munkájával 45 millió dollárt tudott összekapargatni. Lánya, Gwyneth ha nem is sokkal, de felülmúlta anyját, ugyanis összvagyonát 60 millió dollárra saccolják. 

Gwyneth Paltrow és édesanyja, BlytheForrás: AFP