Matilda Ledger hasonlóság Heath Ledger gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 10 éves Matilda arcán sokkal inkább visszaköszönnek legendás apukájának vonásai, akit ő már csak a filmjeiből ismerhet meg.

Alig több mint 2 éves volt Matilda akkor, amikor az édesapja, Heath Ledger elhunyt. Sajnos a kislány nem tölthetett sok időt vele, de filmjeiben örökké élni fog a színész. Matilda ma már 10 éves is elmúlt, és egyre jobban látszik, hogy mennyire hasonlít apukájára.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Glko
Gönczi Gábor gyermeke egy átmulatott éjszaka után fogant meg http://www.life.hu/csalad/20160520-gonczi-gabor-hamarosan-apa-lesz-a-baba-egy-jol-sikerult-este-utan-fogant.htmlA TV2 híradósa nem is lehetne ennél boldogabb. A 40 éves műsorvezető egy interjú kedvéért a terhesség felismerésének minden pillanatát visszaidézte. Család--Polyák Lilla: "Nagyon örülnék egy kislánynak"http://www.life.hu/csalad/20160520-polyak-lilla-szineszno-orolne-ha-ket-fia-melle-kislanya-szuletne-fiatalabb-parjatol-gomori-andras.htmlA színésznő kapcsolata még friss, de a hatalmas boldogságba nála simán beleférne, hogy fiatal párjának gyermeket szüljön. Család--Madeleine McCannel emékeznek a világszerte eltűnt gyerekekrehttp://www.life.hu/csalad/20160520-madeleine-mccann-eltunt-kislannyal-emlekeznek-az-eltunt-gyerekek-vilagnapja.htmlA 9 éve eltűnt skót kislány is szerepel az eltűnt gyerekek nemzetközi napja alkalmából készült videóban. CsaládOrigoVarga Izabella kislányai testvérre vágynakhttp://www.life.hu/csalad/20160520-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-szinesznojenek-kislanyai-testverre-vagynak.htmlA Barátok közt színésznője boldog házasságban él, de úgy véli, most nem férne bele az életükbe egy újabb gyermekáldás. Család--Megszoptatta a kisfiát egy esküvőn, az internet pedig megőrülthttp://www.life.hu/csalad/20160520-naomi-jael-edesanya-megszoptatta-a-gyereket-egy-eskuvon-az-internet-felkapta-a-kepet.htmlCsak egy átlagos Instagram-posztnak indult, végül hatalmas vita kerekedett belőle. Íme, a 21 éves Naomi Jael története. CsaládOrigoMegelevenedett mese - A főváros legkalandosabb tematikus játszótereihttp://www.life.hu/csalad/20160519-tematikus-jatszoter-korkep.htmlVégre itt a jó idő, irány a szabad! Fáraszd le a gyerkőcöt Budapest egyik jól felszerelt tematikus játszóterén! Mutatjuk a mi kedvenceinket.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.