Gönczi Gábor gyermeke egy átmulatott éjszaka után fogant meg

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
buli Gönczi Gábor terhesség műsorvezető édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 híradósa nem is lehetne ennél boldogabb. A 40 éves műsorvezető egy interjú kedvéért a terhesség felismerésének minden pillanatát visszaidézte.

Két remek hír is érte 24 órán belül Gönczi Gábort. Egyik nap megtudta, hogy karrierje fordulóponthoz ért, majd másnap kiderült, végre apa lesz. A sztár a párjával együtt nézte meg a terhességi tesztet és először el sem hitte, hogy gyermeke lesz. Bár Gáborék tervezték a családalapítást, maguk is meglepődtek, hogy egyetlen próbálkozás elegendő volt - írja a Blikk.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Elsőre sikerült! Mindez még februárban történt. Egy rendezvényen voltunk, és úgy döntöttük el, hogy még egyet táncolunk, és amikor hazaérünk, rögtön belevágunk a családalapításba, de arra nem számítottunk, hogy a gólya rögtön meg is hozza. Első baba, tehát, teljesen mindegy fiú lesz vagy lány, csak egészséges legyen" - mesélte a híradós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.