Ördög Nóra: „Nincs az az Isten, hogy ne maradjak terhes”

Forrás: TMC -
Mici Nánási Pál könyv teherbeesés gyermek Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget küzdött a gyermekáldásért Ördög Nóra és párja, Nánási Pál. Csalódásaikat, próbálkozásaikat és végül örömüket egy könyvben osztja meg a műsorvezető. A hamarosan megjelenő írásában őszintén beszél az őket ért megpróbáltatásokról.

Hosszú út van a kétgyermekes Ördög Nóra és Nánási Pál mögött. A sok sikertelen próbálkozás után végül lombikprogram segítségével született meg első gyermekük, Mici. A pozitív terhességi tesztet megelőző gyötrelmes időszakról is mesél a műsorvezető a hamarosan megjelenő könyvében

Forrás: TMC

nincs az az Isten, hogy ne maradjak terhes pikk-pakk!”

BlikkOlyan közel éreztem magamhoz a sikert, mint addig még soha, amióta benne voltunk a sűrűjében. (...) Sima ügy. Kaptam gyógyszereket, jártam ultrahangra, majd egy szép tavaszi vasárnapon fel is olvasztották az embriókat, és bár csak kettő élte túl a dolgot, ez is tökéletesen stimmelt, hiszen nem is szerettünk volna ennél többet visszakérni. Üldögéltem a jól megszokott, rózsaszín kiskockás köpenyben a pihenőszékben, majszoltam a kekszet, simogattam a hasamat már a beültetés után, és nagyon szilárd elhatározásom volt, hogy most akkor tényleg mindent tökéletesen csinálok. ... Az pedig, hogy a mai nap nagy részét vízszintesen töltöm, sőt a lábaimat felpolcolva, egyszerűen alap”

Közeledik a gyereknap - Játékötletek minden korosztálynak!http://www.life.hu/csalad/20160520-ajandekotletek-kicsiknek-es-nagyoknak-gyereknapra.htmlGyereknap közeledtével sok szülő töri azon a fejét, mivel lepje meg csemetéjét. Ahogy egy gyermek cseperedik, más és más típusú játékot fog érdekesnek és szórakoztatónak találni, éppen ezért érdemes hát a korának megfelelőt választani. Segítünk! Család--Liptai Claudiának jót tett a terhességhttp://www.life.hu/csalad/20160522-liptai-claudianak-jot-tett-a-terhesseg.htmlA Nagy Duett műsorvezetője, olyan trükkös outfitben lépett színpadra vasárnap este, hogy kismamapocak ide vagy oda, vékonyabbnak tűnt, mint bármikor.Család--Egyre nagyobb Behati Prinsloo hasahttp://www.life.hu/csalad/20160522-egyre-nagyobb-behati-prinsloo-hasa.htmlCuki pocakfotó egyenesen a Levine-házaspártól!Család--Megmutatta gömbölyödő pocakját Adam Levine felesége, Behati Pronsloohttp://www.life.hu/csalad/20160521-adam-levine-enekes-felesege-behati-pronsloo-modell-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlSzépen növekszik az egykori Victoria's Secret modell pocija. CsaládOrigoAmit Isten egybekötött - Nagy emberek hírhedt válásaihttp://www.life.hu/csalad/20160520-hires-valasok-a-tortenelemben.htmlEgy uralkodó, vagy akár egy híresség is ember, az ember pedig gyarló. Hiába az eskü és a fogadalom, a szív szavának, a vágynak, netán a hatalom utáni sóvárgásnak nehéz ellenállni. Jöjjenek a történelem és napjaink ismert embereinek botrányos válásai. CsaládAFPÓriásit nőtt Reese Witherspoon kisfia: Tennessee lassan 4 éves lesz - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160521-oriasit-nott-reese-witherspoon-kisfia-tennessee-james-toth-lassan-negy-eves-lesz.htmlKi gondolná, hogy a 40 éves színésznő legkisebb gyermeke szeptemberben már 4 éves lesz. Pedig de!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.