Rihanna Manoloban hódított - Stílusmustra a Billboard zenei díjátadóról

Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker -
stílusmustra Billboard díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Prince előtti tisztelgés és Celine Dion visszatérése mellett Britney Spears ruháiról és Ciara melléről szólt a 2016-os Billboard zenei díjátadó gála. 

A legstílusosabbak

  • Zendaya ezúttal nude crop topos megoldással és apró ékszerek halmozásával oldotta meg tökéletesen a feladatot.
Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker
Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker
  • Rihanna extravagáns Manolo Blahnik cipőben vonult a vörös szőnyegen.
Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker

Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker
Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker
  • Kate Beckinsale fehér, vállakat hangsúlyozó ruhája csodaszép, és még a dekoltázs és visszafogott.
Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker

Prince után szabadon

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter
  • Kesha szintén a herceget idézte ezzel az outfittel.
Kesha Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker

Bakiparádé

  • Britney Spears egészen pontosan háromszor hibázott az este folyamán. Valamiért nem tud elszakadni a 90-es évektől.
Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker
Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter
  • Ciara mellbimbója majdnem kievickélt az ezüstruhából, ráadásul egy kis narancsbőr is kivillant.
Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker

Vedd fel a harcot a ráncokkal! Íme, a leghatásosabb arcpakolások!http://www.life.hu/trend/20160518-vedd-fel-a-harcot-a-rancokkal.html25 éves kor felett egyre kevesebb kollagén termelődik, a bőr ráncosodni kezd, és megereszkedik. Természetesen sok mindent tehetünk azért, hogy ezt a folyamatot minél jobban lelassítsuk. Akár különböző házi praktikákat is kipróbálhatunk az üde bőrért. Trend--Főszerepben a combok – Ruhamustra a cannes-i amfAR-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160520-ruhamustra-a-cannesi-amfar-galarol.htmlAhogy minden évben, idén is megrendezték a cannes-i filmfesztivál alatt az amfAR-gálát. A jótékonysági aukcióval egybekötött AIDS elleni gálán pompásabbnál pompásabb ruhakölteményekben vonultak a sztárok. Ahogy minden hasonló alkalommal, most is akadtak, akik rossz érzékkel választottak ruhát.TrendAFPBorotva, gyantázás, végleges szőrtelenítés – Hitek és tévhitek a szőrrőlhttp://www.life.hu/trend/20160519-hitek-es-tevhitek-a-szorrol.htmlTényleg erősebbek lesznek a szőrszálak a borotválástól? Tényleg végleges a végleges szőrtelenítés? A nadrág valóban kikoptatja a szőrt? Most eláruljuk, melyek a legnagyobb tévhitek a szőrről! Trend--Nyílt levél a melltartómhoz – Avagy egy kis mellű nő kálváriájahttp://www.life.hu/trend/20160518-ezert-nem-hordok-melltartot-kis-mellukent.htmlTe is ismered az érzést, amikor egy hosszú nap után otthon végre leveheted a melltartódat? Vagy azt, amikor a nyári forróságban alig várod, hogy megszabadulhass a szorításából? Olvasd el egy kis mellű lány vallomását, aki örökre felhagyott a melltartóba csomagolt élettel. TrendOrigoPunk lázadás, új szépségideálok és a plasztika felfedezése – A szépség fogalma a 70-es évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160517-mit-jelentett-a-szepseg-a-70es-evekben.htmlA 70-es évek rengeteg változást hozott a világban: a punk lázadás például olyan nagy hatású tervezőt adott a világnak, mint Vivienne Westwood. Közben új szépségideálok is születtek, mint Farrah Fawcett, Diana Ross és Cher. De a szájfény diadalmenete is ekkor kezdődött, sőt, a kollagént és a szilikont is ekkor fedezték fel. Trend--A legdrágább ékkő, ami soha nem megy ki a divatból – De mióta és miért imádjuk a gyémántot?http://www.life.hu/trend/20160512-a-gyemant-soha-nem-megy-ki-a-divatbol.htmlTöbb száz éves hagyománya van annak, hogy a férfiak ékszereket ajándékoznak a hölgyeknek, hogy elnyerjék választottjuk szívét. Különösen igaz ez a megállapítás az eljegyzési gyűrűkre. Az, hogy erre a különleges alkalomra különleges gyűrűvel készülnek, már a középkor óta így van. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.