Az énekesnőt különleges élménnyel leptük meg, hiszen kipróbálhatta, milyen érzés, amikor a teste minden porcikáját kicsavarja és megnyújtja. 

Wolf Katinak tökéletes az alakja, ezért őt a pluszkilók sosem motiválták abban, hogy edzésekre járjon. A jóga azonban hamar magával ragadta az énekesnőt, aki megtisztelt azzal, hogy velem próbálta ki először ezt a fantasztikus mozgásformát.

Fotó: Polyák Attila/Origo

„Nem vagyok kimondottan sportolós típus, de ettől függetlenül mozgok, táncolok, és olyankor nagyon élvezem, hogy átmozgatom a testem. Gyerekkoromban még azon is vacilláltam, hogy énekes vagy táncos legyek-e.  A férjem sportosabb családból jön, így náluk elemi fontosságú a mozgás, és mellette tapasztaltam meg azt az érzést, hogy milyen, amikor jó társaságban könnyebben megy az edzés. 

Fotó: Polyák Attila/Origo

Az alkatomnak köszönhetően annyit ehetek, amennyit akarok, ez genetika, és tudom, sokan irigyelnek is érte. 

A legtöbb nő mást akar, mint amilyen, én például szívesen vennék néhány pluszkilót”   – kezdte Kati, aki a jógát már régóta szerette volna kipróbálni. 

Fotó: Polyák Attila/Origo

„A jógával régóta szemezek, és mindig valahogy elém keveredik, de még sosem próbáltam ki. Az előfeltevésem, hogy 

a jóga nemcsak a testnek, hanem a léleknek is jót tesz.  Úgyhogy kíváncsian várom, milyen élményben lesz részem” – mosolygott Kati a gyakorlás előtt, és arról is mesélt, hogy tetszett neki a dinamikus jógaóra

Fotó: Polyák Attila/Origo

Életem első jógaóráját nagyon élveztem, mert pontosan megéreztem az izmaimat, szinte izomrostokra lebontva. A felsőtestem nem elég erős, ezért jólesett, hogy végre azt éreztem, megdolgoztatom a hátizmaimat. 

Mivel rossz tartással nem lehet jól énekelni, mindig nagyon figyelek a gerincemre,  így sosem voltak fájdalmaim, de ettől függetlenül nem árt erősíteni a mélyizmokat. Ahhoz, hogy jól vegyem a levegőt, fontos az egészséges tartás. 

Fotó: Polyák Attila/Origo

 A jóga remekül fejleszti a testtudatot, és gyakorlás közben észrevenni, hogy olyan feszültségek vannak a testünkben, amikről napközben nem veszünk tudomást” 

– magyarázta Kati, akivel arról is beszélgettünk, hogy a jóga nemcsak arra szolgál, hogy a testet fejlessze, hanem hogy a gyakorló eljuthasson egy nyugodt, megkönnyebbült, meditatív állapotba. 

„Szoktam otthon meditálni, de bevallom, nehezen megy, mert mindig jönnek a gondolatok, érzések. Legjobban akkor ment, amikor az első kislányomat, Jankát vártam. Abban az időben magamtól leültem meditálni, és kizártam mindent, fantasztikus tapasztalás volt.  Megismertem jobban az érzéseimet, a testemet” – mesélte az énekesnő, aki egy ideig Keleten élt, így adódott a kérdés, ott nem ragadta-e magával a keleti kultúra és hitvilág. 

Fotó: Polyák Attila/Origo

„Azt gondolom, a hétköznapi életünk mögött van még egy felettes energia, ami mozgat minket. Úgy vagyok a spiritualitással, hogy meg kell találni az egyensúlyt az életünkben, hogy miben és mennyire hiszünk, és emellett a hétköznapi világunkban is helyt kell állnunk.  Hongkongban minden más. A kultúra, a hitük, a világuk. Én azt nem tudtam megszokni vagy megszeretni. Tiszteletben tartom, de nekem sokkal jobb itthon.” 

Fotó: Polyák Attila/Origo