Hol van már a Vészhelyzetből megismert hatalmas loboncú, vastag szemöldökű nővér? Julianna Margulies 49 évesen stílusosabb és gyönyörűbb, mint valaha - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Hollywood Reporter számára készült legújabb címlapfotó, amelyen csak úgy tündököl a sztár!

Még a harmincat sem töltötte be a színésznő, amikor Carol Hathaway nővér szerepében, többek közt George Clooney oldalán tündökölhetett az 1994-ben indult Vészhelyzet című sorozatban. Julianna Margulies - aki gyermekkorában, szülei válása miatt Magyarországon is élt egy ideig - akkor még hatalmas, göndör fürtökkel és vastag szemöldökkel alakította mindenki kedvencét.

George Clooney szerelmeként a Vészhelyzetben.Forrás: NBC

Húsz év elteltével, A férjem védelmében című sorozat sztárjaként azonban igazi stílusikon lett belőle. A 49 éves színésznő - aki simán letagadhatna akár 15 évet is a korából - legutóbb a Hollywood Reporter magazin címlapján tündökölt egy visszafogott stílusú öltözékben. A kép láttán nyugodtan kijelenthetjük, Julianna Margulies jobban néz ki, mint valaha. Íme:

Forrás: Instagram/ Julianna Margulies

 

/1603/Ennyi201632412226