Julianna Margulies még sosem tündökölt ennyire - Fotó

Forrás: Instagram/ Julianna Margulies -
sorozat Julianna Margulies Vészhelyzet A férjem védelmében (sorozat) átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már a Vészhelyzetből megismert hatalmas loboncú, vastag szemöldökű nővér? Julianna Margulies 49 évesen stílusosabb és gyönyörűbb, mint valaha - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Hollywood Reporter számára készült legújabb címlapfotó, amelyen csak úgy tündököl a sztár!

Még a harmincat sem töltötte be a színésznő, amikor Carol Hathaway nővér szerepében, többek közt George Clooney oldalán tündökölhetett az 1994-ben indult Vészhelyzet című sorozatban. Julianna Margulies - aki gyermekkorában, szülei válása miatt Magyarországon is élt egy ideig - akkor még hatalmas, göndör fürtökkel és vastag szemöldökkel alakította mindenki kedvencét.

George Clooney szerelmeként a Vészhelyzetben. Forrás: NBC

Húsz év elteltével, A férjem védelmében című sorozat sztárjaként azonban igazi stílusikon lett belőle. A 49 éves színésznő - aki simán letagadhatna akár 15 évet is a korából - legutóbb a Hollywood Reporter magazin címlapján tündökölt egy visszafogott stílusú öltözékben. A kép láttán nyugodtan kijelenthetjük, Julianna Margulies jobban néz ki, mint valaha. Íme:

Forrás: Instagram/ Julianna Margulies

/1603/Ennyi201632412226

Modern kori Hamupipőkék, tollas szárnyak és pongyola a vörös szőnyegen – Ezek voltak Cannes legemlékezetesebb ruháihttp://www.life.hu/trend/20160523-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-2016os-cannesi-filmfesztivalrol.htmlA csodálatos estélyi ruhák mellett az egyszerű, de elegáns szettek és a dögös vörös kreációk is jelen voltak a 2016-os cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. És ahogy lenni szokott, a bakiparádé sem maradt el: Kristen Stewart például tollas szárnyakat villantott, Kendall Jenner pedig úgy festett, mint aki pasija hálószobájába lép be éppen, hogy elcsábítsa őt. TrendOrigoAshley Graham nem Bond-lány, hanem James Bond akar lennihttp://www.life.hu/trend/20160524-ashley-graham-plus-size-modell-james-bondkent-pozol-legujabb-kampanyaban.htmlMinden idők egyik legsikeresebb plus size modelljének első, saját tervezésű fürdőruha-kollekciójának kampányát az ismert titkosügynök, James Bond ihlette.TrendOrigoGwen Stefani, mi történt veled? Nem ismerünk rá a 47 éves énekesnőrehttp://www.life.hu/trend/20160523-nem-ismerunk-ra-a-47-eves-gwen-stefanira.htmlKöztudott, hogy Gwen Stefani visszatérő vendég a plasztikai sebészeten, hiszen a 47 éves szépség nem tudja elfogadni, hogy bizony ő is öregszik. Ám most úgy tűnik, hogy az énekesnő kicsit túlzásba esett, bár ez vonatkozik a sminkjére is... Trend--Nézd meg Eva Longoria álomszép esküvői ruháját - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160523-eva-longoria-ferjhez-ment-nezd-meg-a-menyasszonyi-fotojat-beckhamek-a-nasznep-kozott.htmlA Született feleségek gyönyörű Gabyja végre kimondta a boldogító igent. Az ijfú házasok már nászutas fotókat is posztoltak a közösségi oldalukra. Trend--Bódi Sylvi falatnyi bikiniben lovagolthttp://www.life.hu/trend/20160523-bodi-sylvi-modell-falatnyi-szexi-bikiniben-lovagolt-a-tengerparton.htmlA szexi modell lóháton csavargott a tengerparton - hiába, ő tudja, hogyan kell „bepacizni". Trend--3 trükk a tökéletes bőrérthttp://www.life.hu/trend/20160522-3-trukk-a-tokeletes-borert.htmlHiába múlt el a problémás tinikor, még mindig küzdesz a bőrhibákkal? Három csodaszer végleg elmulasztja őket. Eláruljuk, mik ezek! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.