Jessica Simpson egyrészes fürdőruhában mutatta meg díjnyertes testét - Fotó!

színésznő szexi Jessica Simpson fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 35 éves szőke bombázó bemutatta a legújabb fürdőruha kollcekcióját, persze saját maga által. A dögös fotók láttán leesett az állunk!

Jessica Simpson dögösebb, mint valaha! A kétgyerekes anyuka - aki az utóbbi időben rengeteg kilótól szabadult meg - büszkén vállalja a testét a kamerák előtt, főleg, ha a saját maga tervezett ruhadarabok bemutatásáról van szó. Az egyrészes, hátul mélyen kivágott darab jól állhat a kissé molettebb hölgyeken is.

Forrás: Instagram/Jessica Simpson
A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20160524-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendAFPDukai Regina szexi lapos hasat villantotthttp://www.life.hu/trend/20160524-dukai-regina-modell-lapos-hasat-villantott-egy-testhez-simulo-hofeher-ruhaban.htmlSzűk, testhez simuló fehér ruhacsodában mutatta meg a modell tökéletes alakját. Trend--Julianna Margulies még sosem tündökölt ennyire - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20160524-ilyen-volt-ilyen-lett-julianna-margulies-meg-sosem-tundokolt-ennyire.htmlHol van már a Vészhelyzetből megismert hatalmas loboncú, vastag szemöldökű nővér? Julianna Margulies 49 évesen stílusosabb és gyönyörűbb, mint valaha - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Hollywood Reporter számára készült legújabb címlapfotó, amelyen csak úgy tündököl a sztár! TrendOrigoDebreczeni Zita végtelen hosszú lábakat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160523-debreczeni-zita-modell-vegtelen-hosszu-labakat-villantott-szexi-forronaciban-es-dogos-cipoben.htmlSzuper fotón és dögös forrónaciban mutatta meg a modell, milyen csodálatos virgácsokkal rendelkezik. Trend--Korda György szerint a selyemöltöny hiányzott Freddie-rőlhttp://www.life.hu/trend/20160522-korda-gyorgy-szerint-a-selyemoltony-hianyzott-freddierol.htmlA mindig elegáns Korda Gyuri bácsi szerint Freddie produkciója jó volt, de egy-két dologra jobban kellett volna figyelni.TrendOrigoLilu nyári szettben mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/trend/20160520-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-nyari-szettben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA műsorvezető jelenleg Limában kalandozik, ahol meleg nyári időben lazított. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.