A Londonban élő Ingrida Radevic bebizonyította, hogy nincs lehetetlen: a kisgyerekes anyuka Instagram-oldalán mutatta meg elképesztően izmos testét.

A 30 éves Ingrida Radevic épp csak elkezdte az edzői tanfolyamot, amikor megtudta, hogy gyereket vár.

Forrás: Instagram/Ingrida Radevic

A Londonban élő fitneszőrült saját bevallása szerint megpróbált fitt maradni a terhessége alatt is, ám mivel a testmozgás nem esett neki jól, illetve az étkezésére sem figyelt oda különösebben, összesen 19 kilót hízott a babavárás időszaka alatt.

Forrás: Instagram/Ingrida Radevic

Ingrida kislánya születése után 4 hónappal tért vissza az edzőterembe, fél évvel később pedig - ahogy az itt lévő képeken is látszik - már ismét kockahassal örvendeztette meg rajongóit Instagram oldalán. 

Rájöttem, hogy edzeni a legjobb terápia egy stresszes nap után, ráadásul így a kislányomnak is jó példát mutatok - mondta el a Daily Mailnek az anyuka, aki hamarosan egy fitneszversenyen fogja megmérettetni az eddig elért eredményét.

10 darab még gombócból is sok, nem hogy évből. Pedig Farkasházi Réka már 10 éve a pilates szerelmese. Ez az idő azonban - Réka szerint - észrevétlenül elrepült, köszönhetően a változatos gyakorlatoknak és az ízületkímélő mozdulatoknak.