A gyönyörű Íllora spanyol városban mondta ki a boldogító igent bankár férjének Viktória királynő leszármazottja, Charlotte Wellesley.

Szépséges, ejtett vállú  Emilia Wickstead ruhában és elképesztően hosszú hímzett fátyolban esküdött örök hűséget Lady Charlotte Wellesley bankár vőlegényének, az amerikai-kokumbiai származású Alejandro Santo Domingónak szombaton a spanyol Granada északi részén, Íllorában.

Forrás: Facebook/Vogue

A Vogue magazin szerint a szertartás gyönyörű volt, a menyasszonynak egyedül a méretes fátylával akadtak gondok, amikor kiszállt az autóból. Édesapja, Charles Wellesley azonban szerencsére segítségére sietett, majd az örömapa az oltárhoz is maga kísérte lányát.

Az esküvőn olyan hírességek tették tiszteletüket, mint a szupermodell Eva Herzigova, James Blunt, aki a menyasszony unokatestvérének, Sofia Wellesley férje, a korábbi spanyol király, János Károly, illetve Camilla cornwalli hercegné.

Így szervezd meg az esküvődet a lehető legkevesebb pénzből
Az esküvő a nők életében különleges nap. Mindenki azt szeretné, hogy a nagy nap tökéletes és emlékezetes legyen - ám ennek nem kell feltétlenül egy vagyonba kerülnie. Eláruljuk, mely részleteken spórolhatsz, hogy életed legszebb napja ne a legdrágább legyen egyben - kattints ide a cikkért!