Új őrület: a fekete fagyi után minden ételünk gyászba borult

bizarr kókusz étel fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új őrület tombol a gasztronómia világában: valahol valaki gondolt egyet, és a fekete fagylalt után előrukkolt a Coco Chanel kedvenc színében pompázó ételekkel.

Mint arról már beszámoltunk, megérkezett a nyár legújabb slágere, a fekete fagyi, de itt nem állt meg a történet. Amikor már azt hittük, hogy nincs új a nap alatt, akkor az Instagram elénk dobta a legújabb őrületet:

az ébenfekete ételeket.

Forrás: Instagram / yennyeeeee

A bizarr szín miatt persze egyből mindenki arra gondol, hogy ezeket a finomságokat tuti teletömték egészségtelen adalékokkal,

pedig semmiféle mesterséges dolgot nem tartalmaznak.

A színt a különböző növényi eredetű színezékek adják, mint például a kókusz szén.

Forrás: Instagram / yennyeeee
Az összes nagymacskát elköltöztetik Thaiföld híres Tigris Templomából http://www.life.hu/news/20160531-nem-lesz-tobb-szelfi-a-szelid-tigrisekkel.htmlAz összes nagymacskát elköltözteti Thaiföld híres Tigris Templomából a helyi nemzeti parkok, vadállatok és növények megóvásáért felelős minisztérium (DNP). News--Tragédia! Meghalt Gombár Judit, Jászai Mari-díjas díszlet- és jelmeztervezőhttp://www.life.hu/news/20160531-meghalt-gombar-judit-diszlet-es-jelmeztervezo.html79 éves korában meghalt Gombár Judit, Jászai Mari-díjas díszlet- és jelmeztervező. NewsThinkstockNemzeti dohányboltban elégítette ki magát egy férfihttp://www.life.hu/news/20160531-nemzeti-dohanyboltban-nyult-magahoz-egy-afgan-ferfi.htmlA férfi, aki oltalmazotti státuszt kapott, hétfőn egy nemzeti dohánybolt eladónője előtt végzett önkielégítést. News--Felgyújtották a kicsinyeit védelmező vadkacsát Kőbányánhttp://www.life.hu/news/20160527-felgyujtottak-a-kicsinyeit-vedo-vadkacsat-kobanyan.htmlA súlyos égési sérülései miatt még legalább egy napig szenvedhetett a vadkacsa mielőtt elpusztult. Az elkövetőket továbbra is keresik. News--A hét legcukibbja: Olyan hajat kért magának a kisfiú, mint a középen kopasz szomszédjahttp://www.life.hu/news/20160526-ez-a-kisfiu-olyan-frizurat-akart-mint-amilyen-a-felig-kopasz-szomszednak-van.htmlEz a kisfiú megnevettette az egész internetet, pedig csak az egyik vágya teljesült: olyan frizurát akart, mint amilyen a szomszédnak van. A középen kopasz szomszédnak... NewsOrigoEz a férfi közel 23 műtéten esett át, hogy Supermanre hasonlítsonhttp://www.life.hu/news/20160523-az-elo-superman-egy-fulop-szigeteki-ficko-23-muteten-esett-at.htmlEgy Fülöp-szigeteki férfi tucatnyi alkalommal feküdt kés alá, hogy olyanná váljon, mint kedvenc szuperhőse, Superman – számolt be a Sun. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.